2777
2789
عنوان

آی وی اف

173 بازدید | 17 پست

کیا عمل آی وی اف کردن....

عمل تخمک کشی بستری داره؟؟؟

هر کی تجربه داره بگه مرسی 

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  

من ای وی اف کردم..

نه بابا چند ساعت فقط که بیهوشی از سرت بره همین

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ای وی اف کردم.. نه بابا چند ساعت فقط که بیهوشی از سرت بره همین

چند سال نازایی داشتی؟یکم از اون دوران بگو که ما انگیزه بگیریم😔😔😔مشکل از شما بود یا همسرت؟

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
عزیزم شما دوقلو کاشت کردین؟

نه یدونه کاشتم که تقسیم سلولی کرد شد دوتا...همسان   

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
میشه برام توضیح بدی چجوریه؟؟ یه بنده خدایی میخاد بچه ش پسر بشه میشه بگی چجوریه؟

یه داروها وامپولایی قبلش استفاده میکنه بعدش که فولیکولاش به اندازه مناسب رسید میره واسه عمل که پنج دقیقه هم نمیشه

چند سال نازایی داشتی؟یکم از اون دوران بگو که ما انگیزه بگیریم😔😔😔مشکل از شما بود یا همسرت؟

ده سال..دوبار انتقال دادم نشد..که سومین بار خداروشکر مثبت شد..فقط نباید تو این راه ناامید شد.هرسری با انگیزه تر پیش میرفتم...مشکل از همسرم بود

اها چ خوب هزینه زیاد میبره؟؟

الان نمیدونم ولی کلا شاید ده پانزده تومنی هزینه بشه..البته بیمارستان های دولتی هم با هزینه خیلی کم انجام میدن..مثل بیمارستان شریعتی یا ارش 

ده سال..دوبار انتقال دادم نشد..که سومین بار خداروشکر مثبت شد..فقط نباید تو این راه ناامید شد.هرسری ب ...

خدا را شکر ان شاءالله خیرشون را ببینید،من هر کی را دیدم نتیجه گرفته مشکل از شوهر بوده،اونایی که مشکل از خودشونه جواب نمیده😔

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
الان نمیدونم ولی کلا شاید ده پانزده تومنی هزینه بشه..البته بیمارستان های دولتی هم با هزینه خیلی کم ا ...

چ خوب ۱۵ تومنم خوبه راستی اینکه بخای بچه ت دوقولو باشه اون چجوریه؟؟

واسع خودم نمیخام من یه ماه دیگ عروسیمه واسه یه بنده خدایی میخام که خیللللللللیییی پولداره و دوقولو پسر میخاد 

بگفت تو ز چه سیری؟ بگفتم از جز طُ👑
خدا را شکر ان شاءالله خیرشون را ببینید،من هر کی را دیدم نتیجه گرفته مشکل از شوهر بوده،اونایی که مشکل ...

ممنون عزیزم

نه اصلا همچین چیزی نیست..من مرکزی که میرفتم خیلیا میومدن که باردار شده بودن و مشکل از خودشون بود 

چ خوب ۱۵ تومنم خوبه راستی اینکه بخای بچه ت دوقولو باشه اون چجوریه؟؟ واسع خودم نمیخام من یه ماه دیگ ...

خوب بستگی داره چندتا جنین تشکیل بشه..اگه چندتا تشکیل شد دوتا سه تاشو انتقال میدن..باید قبل اینکه جنین تشکیل شه بهشون بگه که تعیین جنسیت کنن واسش که اون هزینش جداست