از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من ای وی اف کردم.. نه بابا چند ساعت فقط که بیهوشی از سرت بره همین
چند سال نازایی داشتی؟یکم از اون دوران بگو که ما انگیزه بگیریم😔😔😔مشکل از شما بود یا همسرت؟
یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
ده سال..دوبار انتقال دادم نشد..که سومین بار خداروشکر مثبت شد..فقط نباید تو این راه ناامید شد.هرسری ب ...
خدا را شکر ان شاءالله خیرشون را ببینید،من هر کی را دیدم نتیجه گرفته مشکل از شوهر بوده،اونایی که مشکل از خودشونه جواب نمیده😔
یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
چ خوب ۱۵ تومنم خوبه راستی اینکه بخای بچه ت دوقولو باشه اون چجوریه؟؟ واسع خودم نمیخام من یه ماه دیگ ...
خوب بستگی داره چندتا جنین تشکیل بشه..اگه چندتا تشکیل شد دوتا سه تاشو انتقال میدن..باید قبل اینکه جنین تشکیل شه بهشون بگه که تعیین جنسیت کنن واسش که اون هزینش جداست
خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰