2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شرایط یکیه مرسی اجی

خاهش عزیز

والا واس ما ک انقد سختگیری کردن دوسال طول کشید تا بگیرمش

ولی گاهی میبینی رییس بعضی شعبه ها کمتر سختگیری میکنه بهرحال بنظرم بپرس از خودبانک حتی تلفنی هم میتونی بپرسی

خاهش عزیز والا واس ما ک انقد سختگیری کردن دوسال طول کشید تا بگیرمش ولی گاهی میبینی رییس بعضی شعبه ...

وایییی نگوواقعادوسال طول کشید😭ماخیلی بهش احتیاج داریم نانگیریم نمیتونیم بریم سرزندگی مون

وایییی نگوواقعادوسال طول کشید😭ماخیلی بهش احتیاج داریم نانگیریم نمیتونیم بریم سرزندگی مون

خب ما ضامن کارمند رسمی نداشتیم؛ هرچی میگفتیم رو قبول نمیکردن؛ ماهم نیازش داشتیم تا بریم سرزندگیمون اخر ب هزار بدبختی انقد رو زدیم ب این و اون تا دوضامن پیداشد

خب ما ضامن کارمند رسمی نداشتیم؛ هرچی میگفتیم رو قبول نمیکردن؛ ماهم نیازش داشتیم تا بریم سرزندگیمون ا ...

اونوقت ۲سال صبرکردین تاواموبگیرین بعدرفتین یاقبلش اخه من ۴ساله نامزدم خسته شدم😭😭😭