2777
2789
عنوان

فال گرفتم🙄😶

| مشاهده متن کامل بحث + 3450 بازدید | 61 پست
تا حالا چیزی پیشبینی کرده که درست از آب در بیاد

اره ازدواجمو مخالفت خانوادشو حتی گفت آخر۹۹عروسی میکنی اونموقعه گفتم الکی میگه من ته تهش اولای سال۹۹خونه خودمم ولی کرونا اومد و واقعا هنوز نتونستم برم خونه خودم.این سریم دوشنبه قرار بود برم درخواست طلاق بدم گفتم جدامیشم گفت نه برات دعا زدن زندگیت بهم بریزع یه مبلغی دوباره براش واریز کردم کارایی که گفت کردم و دوشنبه شوهرم بعد ۳هفتع زنگ زد و آشتی کردیم من بهش ایمان دارم چون آدمیه همیشه ان شالله و امید بخدا تو حرفاش هست و این برام خیلی مهمه

اره ازدواجمو مخالفت خانوادشو حتی گفت آخر۹۹عروسی میکنی اونموقعه گفتم الکی میگه من ته تهش اولای سال۹۹خ ...

آخی عزیزم.منم حتما میگیرم پیشش.ایشالله همیشه   شاد و خوشبخت باشی💞💞💞💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوبار پیش یه کف بین موکل دار رفتم کاملا دقیق گفتن .پنج مورد درباره ی اینده گفتن دوتاش درست اتفاق افتاد ولی اون سه تا هنوز نه بهم گفتن دیگه پیش کسی نرو تا اتفاق بیفته.البته منم تا پای طلاق رفتم گره باز کرد برام و گفت به امام رضا متصل شو .بعد از 40 روز همه چیز تغییر کرد و منم نذر امام رضا را بردم انداختم تو ضریح.

منم دوبار پیش یه کف بین موکل دار رفتم کاملا دقیق گفتن .پنج مورد درباره ی اینده گفتن دوتاش درست اتفاق ...

عزیزم خواهش میکنم ایدی با شپا ره تلفنش دو بدهدخیلی نیاز دارم

عزیزم خواهش میکنم ایدی با شپا ره تلفنش دو بدهدخیلی نیاز دارم

شاید باورت نشه یه امامزاده هست از این کولیهای کف بین میان اونجا با هزینه ی خیلی کم همه چیزا میگن.البته خودشونم میگن پشت سر هم نباید بیاید بگیرین چون سیاهی میاره.باورت نمیشه هرچی بمن و خواهرام گفتن درست بود. فکر کنم تو هر شهری باشن.تو پارکا ویا امامزاده ها.

شاید باورت نشه یه امامزاده هست از این کولیهای کف بین میان اونجا با هزینه ی خیلی کم همه چیزا میگن.الب ...

😕شهر ما نداره ... نمیشه ب نیت من مثلا ازشون بپرسید. اگه این لطف رو درحق بکنی ی جز سی قران ب نیتت ختم میکنم

😕شهر ما نداره ... نمیشه ب نیت من مثلا ازشون بپرسید. اگه این لطف رو درحق بکنی ی جز سی قران ب نیتت خت ...

ما سالی یبار میریم اونجا .دوره.ولی توی تهران نزدیک امام زاده صالح.توی اصفهان تو پارکهاش.تو شیراز تو باغهاش.زیاده شاید الان بخاطر کرونا نباشن.ولی اکثا نزدیک امامزاده ها هستن.