2777
2789
عنوان

فال گرفتم🙄😶

3449 بازدید | 61 پست

من کلا به فال اعتقادی ندارم و اینکه فقط یه سرگرمیه برام.بعد  دوستم بهم گفته بود یه فال گرفتم پیش یه خانومه پشت تلفن هرچی گفت راست بود . حالا من یکی دیگه رو پیدا کردم واسه ازدواجم همینجوری فال گرفتم ببینم چی میگه.بعد گفت یه خانوم متولد فروردین با مشخصات ظاهریشم گفت که گره انداخته تو ازدواجت. همش دو دلی تو ازدواج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فال حافظ اینا خوبه ولی فالگیر ها اشتباه میگن الان میگه یه مبلغی بده اون گره رو باز کنم برات😂😂

ی بار رفته بودیم مسافرت ی زنه گفت بده فالتو بگیرم گرفت بعد گفت ی پول درشت بذار دستم ی پنجاهی گذاشتم گفت گره از کارت باز میشه بعد گره رو باز کرد داشت میرفت گفتم خانوم پولم گفت واسه باز کردن گره گرفتم ازت شوهرم گرفتش گفت نختو بده زنه  دادش شوهرم ی گره کور زد گفت بیا کارم گره خورد حالا پولمو بده

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
منم همینطورم دیشب قبل از اینکه برام فال بگیره پشیمون شدم گفتم کاشکی نمی گفتم.ولی حالام فقط یه سرگرمی ...

به یک فالگیر منظورمه سه بار گرفتم و هرسه بار ردخور نداشته اصلانم نیتتو بهش نمیگی ولی کاملا متناسب با نیتت میگه.انگلیس زندگی میکنه