roya469797 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6699 عنوان باردارا بیاین 71 بازدید | 16 پست شماهم خواب دیدین ک نینیتون از دست دادین؟امروز خواب دیدم کیسه ابم پاره شده بچمم از بین رفت....اصن ب فکرشم نیستم ... منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ...انشالله قسمت همه منتظرا 1399/06/12 | 20:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازدونه۷۸ عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1482 فعلا ک خودم دارم با حالت تهوع از بین میرمخابتم برا استرس الکی و بیجاس عزیزم تعبیر نداره
eshghkhodam عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 من هفته۱۵بارداریم ضربه به شکمم خورد ولی شدید نبود خیلی خفیفاما شکمم درد میکنه چند ساعتی میشه یه خورده هم احساس خیسی میکنم به نظرتون مشکل جدی میتونه باشه یا نه؟الانم از دکتر میام بهم گفت بستری شو شوهرم قبول نکرد بعد چند تاشیاف داد ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
roya469797 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6699 فعلا ک خودم دارم با حالت تهوع از بین میرم خابتم برا استرس الکی و بیجاس عزیزم تعبیر نداره اخیی اول راهی هنوز منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ...انشالله قسمت همه منتظرا
ماهان_میلاد عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 226 من همش خواب میبینم بچم زود ب دنیا اومده دور ازجون نمونده
eshghkhodam عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 من فقط یه دفعه خواب دیدم چندتا بچه سقط شده افتاده بودن زمین اما برا خودم نبود همین؟ ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
roya469797 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6699 من همش خواب میبینم بچم زود ب دنیا اومده دور ازجون نمونده سنو وزن بچه رفتی؟ منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ...انشالله قسمت همه منتظرا
ماهان_میلاد عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 226 من هفته۱۵بارداریم ضربه به شکمم خورد ولی شدید نبود خیلی خفیف اما شکمم درد میکنه چند ساعتی میشه یه خو ... خب ب حرف دکترت گوش میکردی
نوnoraرا عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 2251 منم خیلی از این خوابا میبینم تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍 وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰
roya469797 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6699 اره ۲۵ هفته رفتم دیگ نرفتم چقد زود...چقد بود وزنش؟ منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ...انشالله قسمت همه منتظرا
ماهان_میلاد عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 226 چقد زود...چقد بود وزنش؟ شما چند هفته رفتی؟ دکترم برام نوشت ۸۱۲ گرم بود
eshghkhodam عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 خب ب حرف دکترت گوش میکردی آخه دکتر خودم نبود یه دکتر عمومی بود شوهرمم قبول نکردبعد که به دکتر خودم زنگ زدم گفت بستری هیچ فایده ای نداره خدای نکرده اگه بخاد سقطم بشه الان نمیشه جلوشو گرفت ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
ماهان_میلاد عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 226 آخه دکتر خودم نبود یه دکتر عمومی بود شوهرمم قبول نکرد بعد که به دکتر خودم زنگ زدم گفت بستری هیچ فای ... چند هفته اید؟