2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

71 بازدید | 16 پست

شماهم خواب دیدین ک نینیتون از دست دادین؟امروز خواب دیدم کیسه ابم پاره شده بچمم از بین رفت....اصن ب فکرشم نیستم ...

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

من هفته۱۵بارداریم ضربه به شکمم خورد ولی شدید نبود خیلی خفیف

اما شکمم درد میکنه چند ساعتی میشه یه خورده هم احساس خیسی میکنم به نظرتون مشکل جدی میتونه باشه یا نه؟

الانم از دکتر میام بهم گفت بستری شو شوهرم قبول نکرد بعد چند تاشیاف داد

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا ک خودم دارم با حالت تهوع از بین میرم خابتم برا استرس الکی و بیجاس عزیزم تعبیر نداره

اخیی اول راهی هنوز

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

من فقط یه دفعه خواب دیدم چندتا بچه سقط شده افتاده بودن زمین اما برا خودم نبود همین؟

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
من همش خواب میبینم بچم زود ب دنیا اومده دور ازجون نمونده

سنو وزن بچه رفتی؟

اره ۲۵ هفته رفتم دیگ نرفتم

چقد زود...چقد بود وزنش؟

خب ب حرف دکترت گوش میکردی

آخه دکتر خودم نبود یه دکتر عمومی بود شوهرمم قبول نکرد

بعد که به دکتر خودم زنگ زدم گفت بستری هیچ فایده ای نداره خدای نکرده اگه بخاد سقطم بشه الان نمیشه جلوشو گرفت