2789
عنوان

طب سنتی

303 بازدید | 12 پست

پیاده روی های خسته کننده کارزیادسرپاایستادن زیادفشارآوردن به کمرمثلابازوربه جایی که قدتت نمی‌رسه درازشی که ازبالای کمدچیزی برداری وتزس ونگرانی باعث سقط میشه وقتی میگن پله بالا پایین نرویعنی وقتی خونه ات پله داره به حداقل برسون وبه ضرورت بیرون برو.تمام نکات طب سنتی است  که علم شیمیایی دربرابرش زانوزده 

موافقم ولی نمیدونم چرا از طب سنتی ادم تو این سایت حرف میزنه همه ازت شاکی میشن منم چن دقه قبل بحثم بود منو ب رگبار بستن.

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

موافقم ولی نمیدونم چرا از طب سنتی ادم تو این سایت حرف میزنه همه ازت شاکی میشن منم چن دقه قبل بحثم بو ...

ولی من عملامعجزه هاشودیدم حتی پزشکم بادرمانم وانظیم هورمونم گفته عرق رازیانه بخورم

تاحدودی اگه بلدباشم میگم امری هست درخدمتم

روغن حنضل رو برا رفع پوسیدگی دندون اطلاع دارید درست هست یا نه؟ اینکه میگن تو گوش چکانده بشه واقعا ریشه دندون رو ترمیم میکنه؟ 

ولی من عملامعجزه هاشودیدم حتی پزشکم بادرمانم وانظیم هورمونم گفته عرق رازیانه بخورم

منم دیدم ولی چن دقه قبل صحبتش بود همه منو ب سخره گرفتن.

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏
منم دیدم ولی چن دقه قبل صحبتش بود همه منو ب سخره گرفتن.

اهمیت نده عزیزم فقط یک نکته میگم همه امتحان کنن اگرهیچ مشکلی ندارین واقدام به بارداری کردین یک روز درمیان رابطه داشته باشیدورحم اتون روگرم نگه داری لباسی که رحم روگرم نگه داره وغذاهای گرم بخوریدباتوکل بخداحواب می گیرید

روغن حنضل رو برا رفع پوسیدگی دندون اطلاع دارید درست هست یا نه؟ اینکه میگن تو گوش چکانده بشه واقعا ری ...

عزیزم حنظل مال طب اسلامی هست نه سنتی.ترمیم بعید میدونم بکنه یا خیلی طولانی مدت هست و زمانبر که از حوصله خارج ولی برای درد خوبه

سلام دوستان عزیز

برای اینکه دندان ها زود خراب نشن،با چوب اراک مسواک بزنید تا طبیعی باشه و دندون و لثه تقویت بشه.

برای دندان پوسیده روغن حنظل را روی دندون بریزیم چند قطره ۳ تا ۵ شب.

برای عصب کشی دندان هم ۳تا۴ قطره روغن حنظل را در گوش سمتی که دندان درد میکنه میریزیم به مدت ۳ تا ۵ شب،عالیه عالی

آن شاءالله سلامت باشید.