2789

کار اشتباهی کردی چون نظم پریودت بهم می‌ریزه

معمولا فرداش پریود میشن بعضیا هم چند روز بعد پریود میشن..‌.

پریودی بارداری رو رد میکنه، تو خوردن قرص اورژانسی هم زیاده روی نکن مصرف این قرص در سال دو تا سه بار مجازه

دلبرناز دلم همسرم❤️⁩دوستت دارم😘بی بهانه🙂عاشقانه🙃💕در تاریخ۰6/12/1398من عقد کردم با بهترین مرد دنیا⁦❤️⁩ میشه برای خوشبختی من و مهربونترین مرد دنیا صلوات بفرستی؟⁦❤️⁩مرسی😘

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ترجیح دادم تاپیکو ترک کنم ولی قبلش یه سوال اگه باردارباشی تضمینی هس ترکت نکنه؟..

اگردرست مصزف بشه اثرش خوبه البته مهم اینه خداچی بخاد..

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
 اها خیلی ممنون ینی دیگه چیزی نمیشه ؟خیلی میترسم 😑😭

خواهش میکنم ... نه چیزی نمیشه به شرطی که دیگه قرص اورژانسی نخوری چون زیاده روی کنی احتمال بارداری می‌ره بالا ، در ضمن اگه مایع منی در حدی ک واژنت رو خیس کرده باشه نریخته باشه رو واژنت مشکلی نیست

دلبرناز دلم همسرم❤️⁩دوستت دارم😘بی بهانه🙂عاشقانه🙃💕در تاریخ۰6/12/1398من عقد کردم با بهترین مرد دنیا⁦❤️⁩ میشه برای خوشبختی من و مهربونترین مرد دنیا صلوات بفرستی؟⁦❤️⁩مرسی😘
ترجیح دادم تاپیکو ترک کنم ولی قبلش یه سوال اگه باردارباشی تضمینی هس ترکت نکنه؟.. اگردرست مصزف بشه ا ...

رفت داروخونه گفت یکی رو الان بخورم یکی رو یکساعت بعد 

بعد اینک من سنی ندارم بخام باردار شم 😔

مرسی از راهنماییت💗

خواهش میکنم بانو⁦❤️⁩

رفت داروخونه گفت یکی رو الان بخورم یکی رو یکساعت بعد  بعد اینک من سنی ندارم بخام باردار شم 😔

چرایکساعت بعد ؟۱۲ساعت بعدعزیزم واینکه قرص اورژانسی تَنسی بخوردوتاروباهم 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
الان من دوتا رو یکی یکساعت قبل خوردم یکی یکساعت بعد عمل نمیکنه؟  واااااای

نه ببین اصلش اینه ۱۲ساعت فاصله بدی ولی من خودم دوتارو همزمان خوردم اثر کرد حالاننیدونم یساعت بعد چی بشه مامانت توخونه قرص ال دی داره؟۴تاالان همزمان بخورگوشیتوبذارزنگ ۱۲ ساعت بعد۴ تادیگه همزمان بخور جنعه هشتامیشه متوجه شدی؟اینم یه مدل روش اورژانسی هس ولی قرصای اووسیزوتنسی قابل اعتماد ترن 

عزیزم این همه راهنمایی کردم یه حرف خاهرانه هم بگم هیچوقته هیچوقت  بخاطر هیچکس خصوصا یه پسر از خدا نگذر...💞💞😚😚

الان من دوتا رو یکی یکساعت قبل خوردم یکی یکساعت بعد عمل نمیکنه؟  واااااای

بهش و فردا اول وقت قرص اورژانسی تَنسی بخره بیاره دوتارو هم زمان بخور این خارجیه مطمعنه ده تومنم هس بعدشم توبه کن اون اگه واقعابخادت بدون رابطه قبولت میکنه عزیزم جای خواهرمی ناراحت نشو ازدخالتم🤗