2777
2789

والا مال من خشک کنم داره ولی کلا انگار داری با دست میشوری لباسو بریز اب بریز ابو خالی کن خشک کنشم فقط اب اضافه رو میگیره نه مثل لباس شویی .من باهمون لباسشویی راحتم لباس بچه رو جدا بریز

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر من که چیز الکیه.الان دیگه همه لباسشوییا یه درجه مخصوص لباس نوزاد داره.من که خودم نمیخرم

واقعا داره؟

من لباسشوییم آ ا گ ولی نمیدونم داره یا نه

برای شما مدلش چیه که داره؟

والا مال من خشک کنم داره ولی کلا انگار داری با دست میشوری لباسو بریز اب بریز ابو خالی کن خشک کنشم فق ...

اخه چقدر باید لباساش جمع بشه که اون لباسشویی و روشن کرد؟

پس میگین خوب نیس

اخه چقدر باید لباساش جمع بشه که اون لباسشویی و روشن کرد؟ پس میگین خوب نیس

تا وقتی نینیه ولباساش کوچیکو کمه با دست بشور هیچ فرقی با مینی واش نداره بعدشم بریز لباسشویی 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
اخه چقدر باید لباساش جمع بشه که اون لباسشویی و روشن کرد؟ پس میگین خوب نیس

من داشتم سوخت بازم میخوام بخرم ،تابستون که خیلی کارایی داره لباسارو خیلی تمیز میکنه .لباس زیر رو که نمیشه تو ماشین قاطی لباسا شست خیلیا مینی واش رو واسه شستن لباس زیر ولباسای سبک میخرن

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
واقعا داره؟ من لباسشوییم آ ا گ ولی نمیدونم داره یا نه برای شما مدلش چیه که داره؟

از من ال جیه عزیزم.تازه مینی واشا باید نبدازی توش بعد خودت اب بکشی و ابشا بگیریو خیلی دردسر داره.پول اضافیه.تو دفترچه لباسشوییت ببین

من داشتم سوخت بازم میخوام بخرم ،تابستون که خیلی کارایی داره لباسارو خیلی تمیز میکنه .لباس زیر رو که ...

چه مارکی خوبه؟

ولی بعضی از دوستان میگن همه کاراشو خودمون باید بکنیم مثلا اب بریزیم خالی کنیم و....

از من ال جیه عزیزم.تازه مینی واشا باید نبدازی توش بعد خودت اب بکشی و ابشا بگیریو خیلی دردسر داره.پول ...

اره از همونش خوشم نیومد که خودم باید کاراشو بکنم😐

اها مرسی مرسی گلم لطف کردی🥰

چه مارکی خوبه؟ ولی بعضی از دوستان میگن همه کاراشو خودمون باید بکنیم مثلا اب بریزیم خالی کنیم و....

اره اب بریزی ...ولی اصل شستن لباسه که  با دست نمیتونی اونطور تمیز بشوری خوب قیمت بگیر ولی تو ایرانیا فرودلن اگر اشتباه ننویسم خواهرم داره راضیه واسه خودم ایرانی بود ولی آب رفت داخلش چند جا برو بپرس قیمت بگیر 

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم