2777
2789
عنوان

بیایین بحرفیم

53 بازدید | 16 پست

بیایین از همه چی بحرفیم ... شماها دلتون نازکه؟ مثل من یا ن سنگ دلین ...😓 این دل رحمی هم چقد بدهههههه😐

اگر بمیرم مامان بابام تا مدتها شب و روز تو قبرستون بالای سرم خواهند موند، چون میخوان مطمئن بشن با پسرای قبر بغلی نمیریزم رو هم ، قبل ۹ برمیگردم تو قبرم و شب بیرون قبرم جایی نمونم😑😂

نظرتون راجب این عکس؟😖😆😂

اگر بمیرم مامان بابام تا مدتها شب و روز تو قبرستون بالای سرم خواهند موند، چون میخوان مطمئن بشن با پسرای قبر بغلی نمیریزم رو هم ، قبل ۹ برمیگردم تو قبرم و شب بیرون قبرم جایی نمونم😑😂

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آره منم اینجوریم  ولی بروز نمیدم،خیلیم احساساتیم  

زن آنچه را به او بدهند،تکثیر میکند و پژواک میبخشد:نطفه ای به او بده،فرزندی به تو خواهد بخشید!خانه ای به او بده،از آن کاشانه ای خواهد ساخت!لبخندی به او بده،قلبش را به تو خواهد بخشید!پس اگر به او یک زندگی جهنمی بدهی،تعجب نکن که از آن جهنمی بزرگتر برایت بسازد.     
دلتنگمو با هیچکسم میل سخن نیست🤗

چرااااا😱

آره منم اینجوریم   ولی بروز نمیدم،خیلیم احساساتیم    

هیییییی خدا

چرااااا😱

اسی گفتی بحرفیم میگم من رفتم سرچ کردم جیمیل که ایمیل درست کنم از طریق ایمیل با یه کاربری جدید بیام من بلد نیستم ایمیل رو چجوری بزنم؟ اصلا ایمیل با چه کلماتی هستش

من یک دخترِمحجبه-چادری-خدایی-اهل نمازهستم که به هیجعنوانمذهب روقبول ندارم واصلامذهبی نیستم  
چون خدا بهم نی نی نمیده

تو چند تا تاپیک دیدمتون

متاسفانه احساس میکنم خیلی فکرتو درگیر این موضوع کردی

رهاش کن دیگه بهش فکر نکن

بهت قول میدم وقتی رهاش کنی بلافاصله باردار میشی 

قول

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
خیلی نه  شده تماااااام فکر وذهنم ...دارم دیوونه میشم نمیتونم رهاش کنم برام سخته

باور کن تا رهاش نکنی بهش نمیرسی

و به محض رها کردن به طور غیر قابل باوری بهش میرسی

بسپار به خدا و رها کن

مگه چند سالته؟ چند ساله منتظری که اینقدر درگیرشی؟

۲۸سال ...یکسال ونیم ...شوهرم خیلی ضعیفه باید ای وی اف کنیم

ببین من واقعا دیدم که رها کردن چقدر باحاله

دوستم تمام زندگیشو خرج ناباروری کرد چندین سال

یه روز بهم گفت تصمیم دارم بیخیالش بشم دیگه بچه نمیخوام

اگه خدا بخواد میده

باور کن بعد از یک سال بچه بغلش بود

چون خدا بهم نی نی نمیده

انشآلله میده نگران نباش ...زندایی بابای منم همینجوریه😔