2777
2789
عنوان

غر زدن شوهر

138 بازدید | 9 پست

دوستان سلام 

شما هم وقتی شوهرتون کاری برا خونوادتون انجام میده به شما غر میزنه ؟؟؟؟؟؟

من امروز ساعت۱۱ رفتم دندانپزشکی بعد به ابجیم  گفتم بیاد بچه مو تو ماشین نگه داره مامانمم باهامون اومد اونم بنده خدا نوبت دکتر داشت ساعت ۱ونیم  شوهرم ما رو برد دکتر مامانم طول کشید  واستاد کارشون تموم شد البته نه تو خیابون رفتیم خونه اون یکی ابجیم منتظر بودیم دکتر مامانم تموم بشه البته اینم بگم من رفتم دکتر دندونم رو معاینه کنه خلوت بود گفت اگه وقت داری بشین تا برات درست کنم نیم ساعت کار داره تا ۱ طول کشید منم گفتم خوب الان که کسی هست مراقب بچه باشه بزار درست کنم خلاصه کار مامانم طول کشید تا دو و نیم .

ناهار خونه ابجیم خوردیم برگشتیم الان که رسیدیم خونه انقدر بهم غر زد که من الاف شدم گفتم بخاطر دندون من الاف شدیم و گرنه اونا که خودشون میرفتن دکتر میگه خوب بخاطر تو هم الاف شدم عوض اینکه تشکر کنه که اونا اومدن بچه رو نگه داشتن منت می اره که بخاطر اونا الاف شدم اگه بخاطر خونواده خودش باشه صداش در نمیاد بنظرتون چکار کنم خیلی اعصابم خورده دفعه اولش نیس اینکار رو میکنه خسته شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما برعکسیم چون خیلی برای خانوادش وقت میزاره من غر میزنم

من خیییئیلی ازش ناراحتم برا خانواده ش هر گاری میگنه ولی به خونواده من میرسه برعکسه ..

انتظار داره اونا هر کاری رو برا مون انجام بدن ولی خودش نه 

نمیزارم یه ارزن واسه خانوادم جابجا کنه بدم میاد از منت هرکاریم کنه خودش پیشنهاد میده

آفرین خوب کاری میکنی منم باید از این به بعد همین کار رو انجام بدم وقتی میبینم برا خانوادش هر کاری میکنه لجم میگیره 

آفرین خوب کاری میکنی منم باید از این به بعد همین کار رو انجام بدم وقتی میبینم برا خانوادش هر کاری می ...

توام واسه خانواده ی خودت انجام بده واسه اون هیچی

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂