2777
2789
عنوان

عشقی

58 بازدید | 4 پست

دوستان من  بین دو تا چیز موندم 

اول اینکه منو دوس پسرم 2 سال باهمیم  خیلی همو دوس داریم و اونم همیشه بهم توجه داشته و حتی بخاطر من درمقابل خیلی از فامیلاش وایستاده   منم اونو خیلی دوس دارم اما یخورده زیاد دعوامون میگیره اما چند روز  دیر دیر پیام میده  یا زنگ میزنم خاموشه   سر ی موضوع بحثمون شد خیلی حرفای بدی زدم گفت تمومه رابطمون  منم  اول گفتم نه  اما گفت چون این حرفارو زدی تمومه  اما بعد یک  روز بهم پیام داد  که پشیمون شده البته خودم میدونستم اخلاقش دستمه  بعد کلی اصرار قبول کردم  اما الان باز عصابم خورده  زنگ زدم جواب داد یهو چیزی نگفت گفتم الو قطع کرد نمی دونم خودش بود یا نه  از دیشبم انلاین نشده  زنگم میزنم  خاموش بعد باز نارحت شدم گفتم اصلا بهم توجه نداره بهش زنگ بزنم کلا باهاش دعوا کنم یعنی چی  ی هفتس  درگیر بقیس  بعد یهو پشیمون شدم  ب نظرم هر چقدر دعوا کنم  بیشتر رابطمون  خراب میشه  میخوام تازه من بیشتر بهش توجه کنم  اصلا بد اخلاقی نکنم احساس میکنم با دعوا همش ازم دور میشه ولی یخورده خوش اخلاقی میکنم کلی اخلاقش بهتر میشه  چون واقعا نمیخوام رابطمون خراب بشه  نظر شما چیه با دعوا و تنبیه پیش برم یا محبت؟ 

خانواده هاتون در جریان رابطتون هستن؟

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاموش بودنش مشکوکه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...