2777
2789
عنوان

بچه ها من 17 هفتمه

143 بازدید | 20 پست

دو سه هفته اس که دراز میکشم با دو تا انگشت رو دلم میگردم ضربان قلب بچمو پیدا میکنم

هر دفعه هم جاش عوض میشه

مطمئنم قلبشه

چرا برای هر کی تعریف میکنم به نظرش عجیب میاد؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من باور میکنم

هر وقت دست گذاشتی و ضربان قلبش رو شنیدی برای همه منتظرها دعا کن

ممنونم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

چون خیلی سخته که با دست پیدا کنی 

اگر شبیه نبض خودت نیس قلب بچه هستش 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

منم از خیلی وخ قبل تر قلب دخترمو حس میکردم اما واسه من ی جا بود و جاش عوض نمیشد

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
جنین وقتی سکسکه کنه این حالت پیش میاد

سکسکه هفته۱۷ نمیشه فهمید

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
چون امکان نداره همچین چیزی عزیزم  اون نبضه رگای خودته که احساس میکنی وگرنه جنین یه وجبی اونم ...

اگه ضربان خودمه چرا جاش عوض میشه باید بگردم تا پیدا کنم. اگه رگ باشه فقط یه جاس

عزیزم من باور میکنم هر وقت دست گذاشتی و ضربان قلبش رو شنیدی برای همه منتظرها دعا کن ممنونم

مرسی واقعا احتیاج داشتم یکی باور کنه ... من کم سن نیستم تحصیل کرده هم هستم اطلاعاتمم بد نیست... برای همین ناراحت میشم هیچ کس باورم نمیکنه

سکسکه هفته۱۷ نمیشه فهمید

میشه عزیزم شاید همه زنها متوجه نشن اما نشد نداره یه حالت ویبره طوره 

تکون بچه رو هم بعضیا زود حس میکنن دلیل نمیشه که ممکن نباشه

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
جنین وقتی سکسکه کنه این حالت پیش میاد

نه قشنگ ضربانه بعضی وقتا ضعیف تره معلومه مثلا پشتشه اما بعضی وقتا قشششششنگ میفهمم

یه وقتایی ده دقیقه بیشتر دنبالش میگردم با سر انگشتام تا پیداش کنم

مرسی واقعا احتیاج داشتم یکی باور کنه ... من کم سن نیستم تحصیل کرده هم هستم اطلاعاتمم بد نیست... برای ...

به بقیه چیکار داری من اولین تکون بچمو هفته ده حس کردم فقط خواهرم که اونم توی بارداری زود حس کرد باور کرد به هرکی میگفتم میگفت محاله رفتم مقاله خارجی خوندم و از دکترم پرسیدم گفتن محال نیست بعضی از خانم ها زودتر حس میکنن

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه