2777
2789
عنوان

کی گوشیش تایپ خود کار داره، بیاد😔

205 بازدید | 26 پست

باز سرک کشیدم .اخه مگه ممکنه میگه من ننوشتم پس چجوری این جملات پشت هم ردیف میشه .مثلا مینویسم صیغه بعدش میاد صیغه پرداخت کردم صیغه کردمت باهات حرف بزنم 😢😢

یا می نویسم زنم بعدش میاد ک نفهمه یا نمی دونه یا شک کرده، 😔😔😔😔😔

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

مگه ممکنه مگه من اصلا ننوشتم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صیغه ای که در طول هفته تنوع لباس داشته باشید

خدایا😂😂😂😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
کو بذار امتحان کنم کلمه صیغه رو 🤔  صیغه ای که در این زمینه به این ترتیب که برای شما ارسال ...

خب اینا کلمات رسمیه. مثلا مدل گوشیمون مثل همه مال من اون کلمات نمیاد 

صیغه ای که در طول هفته تنوع لباس داشته باشید  خدایا😂😂😂😂

نوشته شدس. مثلا نوشته زنم نمی دونه یا زنم نفهمه یا شک کرده بهم

نوشته شدس. مثلا نوشته زنم نمی دونه یا زنم نفهمه یا شک کرده بهم

متاهلی؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
گوشی ات قبلا مال آدم دیگه ای بوده ؟

ن مال خودش بوده نو بوده .مال منم نو

متاهلی؟ 

اره .گوشی همسرم میاد

مگه ممکنه مگه من اصلا ننوشتم 

میگه من ننوشتم من بهش مشکوکم

بازم بپرس ولی اینا جملات عادی نیستن که دیفالت باشه  حتما نوشته شده اند

میگه من ننوشتم ولی این کلمات زیاده .مثلا نوشته صیغه شیراز یا خیلی چیزای د یگه بهش میگم میگه اصلا ننوشتم یا نوشته زن دوم گرفتم 😔