2777
2789
سلام چجوری میتونم تایپیک بزارم

بالای همین صفحه رو خط تبادل نظر نوشته+تاپیک

اونو بزن روش میری صفحه تاپیک ساختن

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشترین تغییر با رنگ مو و کوتاهی ایجاد میشه، چاقی و لاغری هم خیلی تغییر ایجاد می کنن که زمانبره

امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!

خب میتونید بلوند کنید به کرم پودر برنز

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج
بیشترین تغییر با رنگ مو و کوتاهی ایجاد میشه، چاقی و لاغری هم خیلی تغییر ایجاد می کنن که زمانبره

موهام چند ماه پیش n1 گذاشتم رنگ نمیگیره پایینش کوتاهم شوهرم نمیزاره فکر دیگه نداری؟ هیکلمم خوبه.

🥰🤱🏻
سلام چجوری میتونم تایپیک بزارم

این قسمت که دورش خط کشیدم نوشته تاپیک 

میتونی در مورد هر موضوعی خواستی عنوان ومتن بنویسی

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

موهام چند ماه پیش n1 گذاشتم رنگ نمیگیره پایینش کوتاهم شوهرم نمیزاره فکر دیگه نداری؟ هیکلمم خوبه.

برنز کن خودتو

امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!

می تونی چتری بزنی جلوی موهاتو، ابروهاتم تیره  کنی

سبزس پوستم باز برنز کنم خوب میشه؟ شوهرم خیلی سفیده شیر و کاکاعو نشیم کنار هم🤣

تو عکس که خیلی سفیدی!

منم سبزه هستم ولی زمانایی که آفتاب میگیرم خیلی خوشگلتر و شیک تر میشم. البته تا حالا سولار نرفتم