2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجا منم ببینم شرایطش چطوره

تو تل گرام دنبال کانال کار در خانه بگرد البته بررسی کن من که دودلم . هنوز جواب ندادم. برام سواله متن فیلم و فایل صوتی رو میخوان چکار🧐

هر وقت او ل کار ازت پول خواستن بدون کلاهبرداریه! کار واقعی اولش ازت پول نمیخوان , طرف میگه 20 تومن واریز کن پول فلان چیز ! اولا 20 تومن پولی نیست که بتونی بابتش بعدا شکایت کنی چون برا شکایت کلی باید هزینه بکنی پس نمیصرفه بعدشم پولو که گرفت دیگه جوابتو نمیده , مگه تو ادرس مشخصی ازشون داری؟ شماره ثابت و مشخصی داری؟ میشناسی؟؟؟ مطمینا نه ! و همشونم از طریق واتساپ و تلگرام باهات ارتباط دارن حتی نمیذارن صداشونم بشنوی! تازه اون شماره حساب یا کارتی که میدن هم مال خودشون نیست !   

هر وقت او ل کار ازت پول خواستن بدون کلاهبرداریه! کار واقعی اولش ازت پول نمیخوان , طرف میگه 20 تومن و ...

آره واقعا . از دیروز دوتا مورد پیدا کردم یکیش ۲۰ تومن و یکیش ۳۵ تومن قبلش میگیرن. هر دوتاش هم تایپ فایلهای صوتی هستن. خب این فایلهای صوتی از قبل متن بودن دیگه اینا چرا میخوان دوباره تایپ بشه!!

آره واقعا . از دیروز دوتا مورد پیدا کردم یکیش ۲۰ تومن و یکیش ۳۵ تومن قبلش میگیرن. هر دوتاش هم تایپ ف ...

مطمین باش کلاهبرداریه عزیزم حتی اون متنی که برات میفرستن عین همه , حالا این کتابای صوتی هیچ تو برو به چندتا اگهی دیگه هم پیام بده دقیقا همون حرفا رو میزنن