2777
2789
درخواست طلاق دادی؟ 

من نه اون جدایی خواست منم خسته شده بودم بعد چند سال جدا شدیم ولی طرف شما چطور راضی هست به طلاق توافقی؟ مهریتون چقدر؟ مهریتون بهتون میده ؟ میخواید بگیرید ازش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهن بینه اذیتم میکنه خونوادش خونوادمو فش میدن فامیلامو فش میدن پیش همه خوردم میکنن در حالی ک من همیشه احترام گذاشتم بهشون میگن حق درس خوندن نداری ولی ما حرف زدیم دانشگاه برم گفتن بره ما خیلیم دوس داریم الان میگن با مامانت نرو بیرون

مثل من ۳ سال نامزدی همش دعوا سر حرف خوانوادش الانم یه ماه قهریم پیش به سوی طلاق

کسیو داری بره طلاقتو بگیره؟ بابامو داداشم ک اصلن هیچی منتظرن برگرده ولی اون برنمیگرد۶ دو ماهه همینجور موندم چن ماه پیشم سه ماه رفته بود

ی سالو نیم ک تو این س سالو نیم بیشترشو قهر بودیمو دعوا داشتیم ی سالشو جدا بودیم اینا همیشه مشکل داشت ...

عزیزم ما هم همش قهر بودیم درکت میکنم اعصاب ادم بهم میریز این طور که معلوم اون اقا خیلی سرسخت و خیلی ازیت میکن ادم دهن بین واقعا به درد زندگی نمیخور سنی هم نداری از الان انقدر هم محدودیت ایجاد شده برات 

عزیزم ما هم همش قهر بودیم درکت میکنم اعصاب ادم بهم میریز این طور که معلوم اون اقا خیلی سرسخت و خیلی ...

اهوووم ب جای اینکه تو خونه اروومم کنن داداشم میگ طلاق بگیری  حق دانشگاهو ارایشگاهو باشگاهو بیرونم نداری فقط خونه خونه خونه