2777
2789
عنوان

لم شوهر 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 51 پست
گف نرو بیرون من رفتم بیرون بدو ن اجازه اونم ناراحت شد

آخرش خودش فهمید رفتی؟؟ 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گف نرو بیرون من رفتم بیرون بدو ن اجازه اونم ناراحت شد

خوب نمیرفتی

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

وای خدا ما مردا چقد بدبختیم که خانما ضعفمونو بلدن 

وای ادم فکرشو هم بکنه چقدر سخته که کسی دیگه اختیارت رو داشته باشه وبهت فرمون بده

من که از الان از خواب غفلت بیدارشدم وباید به همجنسامم بفهمونم😅😅😅😅😅😅

یکم یعنی چقدر واز چ لحاظ 

مثلا من خودم یه مدت خودم هر شب میچسبوندم ب شوهرم بعد دیگه اون غر میزد نمیزاری بخوابم و.... بعد منم خیلی بهم برخورد و دیگه میرم یکم اونورتر دیگه الان اون اصرار میکنه بیا پیشم بخواب و فقط گاهی من مث اون موقه ها میرم پیشش دیگه بیشتر قدر میدونه و خیلی هم خوشش میاد

وای خدا ما مردا چقد بدبختیم که خانما ضعفمونو بلدن  وای ادم فکرشو هم بکنه چقدر سخته که کسی دیگه ...

وا چه ربطی داره؟؟ اگه این نکات رو بتونیم رعایت کنیم و عشق بورزیم زندگی برای همسرمان هم بهتر میشه. خوب وقتی من بدونم همسرم دوس داره تعریف بشنوه چرا تعریف نکنم ؟؟ خوب کیف میکنه و حالش خوب میشه

برا زنا هم همینطوره مثلا از طریق ابراز محبت کلامی و عاطفه و هدیه هر چند وقت یه بار خوب میشن و اینکه بدونم فقط به خودش توجه میکنی و روش حساسی

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
وا چه ربطی داره؟؟ اگه این نکات رو بتونیم رعایت کنیم و عشق بورزیم زندگی برای همسرمان هم بهتر میشه. خو ...

ابجی منباب شوخی گفتم اینا رو 

ته دل ادما رو خدا خبر داره فقط

میشناسم کسی رو که انقد قربون صدقه شوهر میره که شوهره تو اسمونا سیر صعود میکنه ولی درخفا خودش خیانت میکنه به شوهر همینطور بر عکسش هم فراوونه

همیشه چه جلو رو چه پشت سر ادم باید حس واقعیشو داشته باشه

به نطرمن راستی وصداقت از همه چی بهتره 

به کسی توهین نشه این تجربه ۲۵سال زندگی مشترکه که بدست اوردم وراضضیم

ابجی منباب شوخی گفتم اینا رو  ته دل ادما رو خدا خبر داره فقط میشناسم کسی رو که انقد قربون صدق ...

ببخشید یه سوال شما که مرد هستین بهتر میدونین روحیات رو

اگر سر چند تا مسئله من حرف گوش اقام کنم همش . بد عادت میشه؟؟

تاپیک قبلی رو راجع به چادر میشه نگاه ‌‌‌‌‌‌‌کنید . و نظرات که خودم گذاشتم تو اون بخونید نطرتون بعنوان کسی که تجربه داره برام مهم خواهد بود

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

بستگی به میزان علاقه اقا به شما داره 

من بهترین لذت زندگی مشترک برام اینه یه مثال از هزار تا خوبی خانمم 

بخاطر شرایط کارم تایم مشخص برا خونه اومدن ندارم

تا من نباشم حتی اگه ۲۴ ساعت طول بکشه غذای بچهها رو میده اما خودش منتظر میمونه تا من بیام چون میگه تا نباشی ِغذا از گلوم پایین نمیره دوست ندارم تو گرسنه باشی ومن بشینم سرسفره

شاید باور نکنید منم وقتی سفر میرم هیچی از گلوم پایین نمیره تا برگردم  دور هم باشیم

البته موردا زیاده گفنن همشون اینجا مناسب نیست   

اینو کلی گفتم بقیشو هم میشه حدس زد

بستگی به میزان علاقه اقا به شما داره  من بهترین لذت زندگی مشترک برام اینه یه مثال از هزار تا خ ...

👌👌👌🌹

خوب الان من باید حرف گوش کنم؟؟؟ تایید بشه حرف ایشون؟

آخه تا الان جوری رفتار کردن که خیلی بهم علاقه دارن

👌👌👌🌹 خوب الان من باید حرف گوش کنم؟؟؟ تایید بشه حرف ایشون؟ آخه تا الان جوری رفتار کردن که خیلی ...

بله گوش کردن به حرفاش وخواسته هاش بهتره اگه میدونی عشقس واقعی چون من ندید نمیتونم تشخیص بدم خوبه یا بد