masoomeramezaniiii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 210 عنوان عمل بینی 1326 بازدید | 13 پست سلام خانومای مشهدی بیاین بگین دکتر خوب واس عمل بینی کدومو معرفی میکنین.من خودم بخشایی خدیوی حامدی و یگانه تیموری موندم پیش کدومشو برم 1399/06/12 | 14:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
masoomeramezaniiii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 210 قیمتشون چنده بخشایی ۱۳.خدیوی۱۲.حامدی۱۰.یگانه تیموری ۷
نفس۱۱۸ عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 1370 بخشایی که خیلی طبیعی عمل میکنهحامدی هم تو همین سایت و سایتای دیگه میگن خرابکاری دارهمنم دنبال دکتر خوب میگردم که نیمه فانتزی عمل کنه من حامدفرهادی و ایرج وکیلی رو کارای اینستاشونو پسندیدم نمیدونم دیگه بازم باید تحقیق کنمشما از نزدیک دیدین کارارو؟
masoomeramezaniiii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 210 بخشایی که خیلی طبیعی عمل میکنه حامدی هم تو همین سایت و سایتای دیگه میگن خرابکاری داره منم دن ... من بین نمیه فانتزی و طبیعی میخام بخشایی خوبه کاراشو از نزدیک دیدی ؟من هیچکدوم از تزدیک ندیدم دکتر یگانه تیموریم طبیعی عمل میکنه قیمتشم خوبه
نفس۱۱۸ عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 1370 من بین نمیه فانتزی و طبیعی میخام بخشایی خوبه کاراشو از نزدیک دیدی ؟من هیچکدوم از تزدیک ندیدم دکتر یگ ... بنظرم بخشایی فقط بینی استخونی رو خوب در میاره اونم خیلی طبیعی اگه دقت کنی کاراش هیچکدوم قوس نداره من نمیپسندمنه از نزدیک ندیدمپیجشو دیدممنم دنبال دکترم که نیمه فانتزی عمل کنه
masoomeramezaniiii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 210 بنظرم بخشایی فقط دماغای استخونی رو خوب در میاره نه از نزدیک ندیدم پیجشو دیدم منم دنبال دکت ... دکتر حامدی اگ کارش خوب باشه نیمه فانتزی عمل میکنه..من دماغم گوشتیه
نفس۱۱۸ عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 1370 دکتر حامدی اگ کارش خوب باشه نیمه فانتزی عمل میکنه..من دماغم گوشتیه حامدی تو همین نی نی سایت مردم میگن کاراش با عکسای پیجش فرق دارهنمیدونم بازم باید تحقیق کرد
masoomeramezaniiii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 210 بنظرم بخشایی فقط دماغای استخونی رو خوب در میاره نه از نزدیک ندیدم پیجشو دیدم منم دنبال دکت ... دکتر حامدی اگ کارش خوب باشه نیمه فانتزی عمل میکنه..من دماغم گوشتیه
masoomeramezaniiii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 210 حامدی تو همین نی نی سایت مردم میگن کاراش با عکسای پیجش فرق داره نمیدونم بازم باید تحقیق کرد پیچاینستاداری فالوکنیم همو
نفس۱۱۸ عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 1370 پیچاینستاداری فالوکنیم همو نه تو ترکم 🤣چند هفتست پاکش کردم چون خیلی حجم اینترنت مصرف میکرد فعلا تو ترکم هی میام نی نی سایت که از اینستا یادم بره🤭
masoomeramezaniiii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 210 نه تو ترکم 🤣 چند هفتست پاکش کردم چون خیلی حجم اینترنت مصرف میکرد فعلا تو ترکم هی میام نی نی سایت ک ... خخخ ی کدی هس رومینگو غیرفعال کنی دیر بستت تموم میشه
نفس۱۱۸ عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 1370 خخخ ی کدی هس رومینگو غیرفعال کنی دیر بستت تموم میشه یعنی چی چطوری من ۱۲ گیگ میخریدم ۵ روزه تموم میشد موقعی که اینستا میرفتم
masoomeramezaniiii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 210 ستاره۱۱۱۱ستاره۲ مربع بزن غیرفعال بشه منم زودتموم میکردم بسته ولی الان یکم دیرترتموم میکنم