2777
2789

اقا من پوستم چرب حساس و جوش دارع ابرسان بخرم یا مرطوب کننده؟چ مارکی

اگه میدونین بگین خیلی در گیرم

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بوخور بابونه میدم در هفته ۳ بار هم پوستمو شفاف کرده هم جوشمو برده

البته ب پوست بعضیا نمیوفته

صورتمم با فیس براش و ژل هیدرودرم میشورم

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
اقا من پوستم چرب حساس و جوش دارع ابرسان بخرم یا مرطوب کننده؟چ مارکی اگه میدونین بگین خیلی در گیرم

پوست منم چرب و جوش داره سوال منم هس بهت گفتن لایکم کن   

یه سوال کرم پودر استفاده میکنی یا ن ؟!!!

ما گر ز سر بریده میترسیدیم /در محفل عاشقان نمیرقصیدیم
پوست منم چرب و جوش داره سوال منم هس بهت گفتن لایکم کن    یه سوال کرم پودر استفاده میکنی ی ...

ن من کلن کرم ارایشی نمیزنم چون خفه میشم

ی مدت مارک گینو میزدم خیلی خوب بود ک دیگه پیداش نکردم

کاش برا موهم مینوشتی

بچه ها لطفا اگ‌کسی می‌دونه برای خوشرنگ شدن حنا چیا باید ترکیب کنم بهم بگه برا تقویت میخام بزنم ک رو ب قرمزی نره

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
کاش برا موهم مینوشتی بچه ها لطفا اگ‌کسی می‌دونه برای خوشرنگ شدن حنا چیا باید ترکیب کنم بهم بگه برا ...

هر کاریش کنی تو افتاب تن نارنجی و داره 

من ک خیلی بدم میاد