2777
2789

اقا من پوستم چرب حساس و جوش دارع ابرسان بخرم یا مرطوب کننده؟چ مارکی

اگه میدونین بگین خیلی در گیرم

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من بوخور بابونه میدم در هفته ۳ بار هم پوستمو شفاف کرده هم جوشمو برده

البته ب پوست بعضیا نمیوفته

صورتمم با فیس براش و ژل هیدرودرم میشورم

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
اقا من پوستم چرب حساس و جوش دارع ابرسان بخرم یا مرطوب کننده؟چ مارکی اگه میدونین بگین خیلی در گیرم

پوست منم چرب و جوش داره سوال منم هس بهت گفتن لایکم کن   

یه سوال کرم پودر استفاده میکنی یا ن ؟!!!

ما گر ز سر بریده میترسیدیم /در محفل عاشقان نمیرقصیدیم
پوست منم چرب و جوش داره سوال منم هس بهت گفتن لایکم کن    یه سوال کرم پودر استفاده میکنی ی ...

ن من کلن کرم ارایشی نمیزنم چون خفه میشم

ی مدت مارک گینو میزدم خیلی خوب بود ک دیگه پیداش نکردم

کاش برا موهم مینوشتی

بچه ها لطفا اگ‌کسی می‌دونه برای خوشرنگ شدن حنا چیا باید ترکیب کنم بهم بگه برا تقویت میخام بزنم ک رو ب قرمزی نره

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
کاش برا موهم مینوشتی بچه ها لطفا اگ‌کسی می‌دونه برای خوشرنگ شدن حنا چیا باید ترکیب کنم بهم بگه برا ...

هر کاریش کنی تو افتاب تن نارنجی و داره 

من ک خیلی بدم میاد