2777
2789

من همراه باید یه برنامه ای داشته باشم😔😔😔

من طبیعی جلوگیری میکنم گاهی هم با کاندوم ولی این ماه شک دارم کمی...

از اون طرف من دوره هام ۲۶ روزه ست والان ۵ روز عقب انداختم دیروز بی بی چک منفی بود...حالتهای شدید پریودی دارم که دائم پد گذاشتم فکر میکنم اومده فقط هر بار قبل از پری سینه درد دارم این بار اصلا نداشتم....یعنی باردارم؟؟؟؟

ولله که شهر بی تو مرا حبس می شود.... 

نه میشی نگران نباش احتمالا این ماه استرس یا بد خوابی چیزی داشتی تخمک گذاریت عقب افتاده بوده

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه میشی نگران نباش احتمالا این ماه استرس یا بد خوابی چیزی داشتی تخمک گذاریت عقب افتاده بوده

نمی‌دونم اتفاقا این ماه خیلی ریلکس بودم اعصابم بهم ریخته دیگه...آخه تا حالا این همه تاخیر سابقه نداشته

نمی‌دونم اتفاقا این ماه خیلی ریلکس بودم اعصابم بهم ریخته دیگه...آخه تا حالا این همه تاخیر سابقه نداش ...

تاخیر تا ۸ روز مجازه بهرحال بدن دیگه گاهی اینطور میشه 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
جدی؟امیدوارم

اره من گاهی اینطور میشدم مثلا ماه قبلش ورزش زیاد داشتم یا مسافرت بودم یا خوابم بهم میخورد همه اینا میتونه تاخیر بندازه برای همین همش فکر میکردم باردارم😁

اره من گاهی اینطور میشدم مثلا ماه قبلش ورزش زیاد داشتم یا مسافرت بودم یا خوابم بهم میخورد همه اینا م ...

نمی‌دونم این حال بد کلافه م کرده دائم زیر دلم درد داره خسته شدم دیگه

نمی‌دونم این حال بد کلافه م کرده دائم زیر دلم درد داره خسته شدم دیگه

پیاده روی اروم کن تا رحمت گرم شه و اگه قراره پریود شی بشی همین حالت جلوی پریود رو میگیره

نگران نباش بالاخره میاد تحفه

سلام 

من همیشه سروقت پریود میشدم اما الان ۱۰روز بیشتر گذشته زیر دلم گاهی تیرمیکشه چندروز پیشم کمرو دلم دردمیکرد گفتم پریود میشم اما نشدم همش گشنم میشه من هیچی راجبه بارداری نمیدونم توروخدا بگید یعنی چیه؟؟؟