2777
2789
عنوان

انواع دمپخت

981 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من شیرازیم انواع دمپخت هایی که مادرست میکنیم میگم خدمتتون همشونم خوشمزه

اول دمپخت هویجی موادلازم سبزی دمپخت عدس هویج وکلم پیچ فوق العاده خوشمزه است

دوم دمپخت گوجه که همه بلدن

سوم دمپخت باترخون وعدس

چهارم میتونین سبزی خورشتی اضافه کنین باهرچی دوست دارین عدس یاماش یا لوبیاسبز

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مواد رو از همون اول میریزی ؟بعدبرنج و اب  اضافه میکنی؟قشنگ درست مرحله به مرحله بگو دمپخت هویجو

اول باید مواد پخته بشه پیازداغ میگیرم بعدش ادویه بعدش عدس که ازقبل پختم بعدش هویج بعدش سبزی ببخشیداولش سبزی بریز که تاپیک تفت بخوره بعد بریزبذارهویج نیم پزبشه بعدش برنج بریز

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
مواد رو از همون اول میریزی ؟بعدبرنج و اب  اضافه میکنی؟قشنگ درست مرحله به مرحله بگو دمپخت هویجو

پیاز رو با روغن سرخ میکنی زردچوبه میزنی تفت خورد سبزی دمپخت رو اضاف میکنی تفت خورد هویج و گوجه رو اضاف میکنی و میذاری یکم باهم تفت بخورن آب جوش و عدس رو میریزی یکم که پختن برنج و نمک میزنی و میذاری آبش به خورد هم بره

کلم هم دوست داشتی با پیاز سرخ میکنی یا موقعی که سبزی اضاف کردی

پسرم تو جووووون منی🥰

گلم میشه لطفادستورشوبزاری

سلام.سبزی ماهی رو تفت میدم.بعد پیاز داغ .کلم سفید تفت داده.وگوشت چرخ کرده رو اصاف میکنم همراه ادویه زرد چوبه و فلفل سیاه.حالامیرم سراغ برنج که باعدس سبز میپزمش وقبل از دم کردن موادرولا به لاش میزارم بعد دم کنی میزارم و میزارم دم بکش