بهم گفت ntضخیمه مشکوکب سندورم دانه تیغه بینی هم دیده نشد..گفت برم آزمایش اگ خدایی نکرده مشکوک باشه میفرستنت آمینوسنتز..خانما دعام کنین توروخدا
منو شوهرم دختر دایی پسر عمه ایم ازمایش ژنتیک دادیم مشکلی نبود خداروشکر هیچ کسم تو فامیل نداریم ک مشکل داشته باشه...شنبه ک جواب آزمایشم مشخص میشه دیگ اون حتمیه؟
دارم دیوونه میشم 😭😭
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
برا خواهر زاده منم گفته بودن اما ابجیم سقط نکرد نگه داشت ازمایش بعدی نشون داد ک ...
ان تیش چند بوده؟از من ۳.۳ میلی خیلی نگران کننده س 😭😭😭😭
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
خدا از دلت بشنوه بخدا از استرس و نگرانی حالت تهوع دارم 😭😭من بچمو میخوام نمیخوام خدایی نکرده از دستش بدم
خدا کنه اشتباه باشه توکلم بخداست..با خودم میگم گفت مشکوکه اگ ۱۰۰ درصد بود ک همون موقع میگفت خدایی نکرده سقط
نمیدونم عزیز.. ان شاالله چیزی نیست سالم بغلش میکنی ان شاالله اینم ی اشتباه هست میایی ...
انشالله انشالله 😔حالم خیلی بده هیچکسم ندارم فقط تلفنی با خواهرم حرف زدم و اشک ریختم ..توروخدا دعام کن
اصلا استرس نداشته باش استرس از همه چی واسه بچه مضره تو این غربالگری ها اشتباه زیاد میشه خودم به چشم ...
اخه تو عکسای سونو گردنشو ک میبینم ان تی ضخیمه حالم بد میشه دعام کن توروخدا من تا شنبه میمیرم
انشالله انشالله 😔حالم خیلی بده هیچکسم ندارم فقط تلفنی با خواهرم حرف زدم و اشک ریختم ..توروخدا دعام ...
ایشالا هیچی نیست توکلت بخدا باشه
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.