2777
2789
اهان...عزیزم فقط میگی بهم همون رشته ای ک میخوامه؟دندونپزشکی هست؟ رتبه م خوب میشه؟ممنون

همونی که گفتم بهت میشه.اگر مد نظرت دندون مزشکیه پس همونه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ببین حست نسبت به این سوالاتم چیه فقط حستو بگو اگه هم مطمئن نبودی عیبی نداره  ۱-میتو ...

من حسی نیستم ورق میاندازم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
عزیزم برای منم میتونی ؟

سوگول.اون رشته ای که خیلی مورد علاقه اته قبول میشی ولی شرایط مهیا نمیشه برات و تو مجبور میشی یه راه دیگه انتخاب کنی.کسی که دوستش داری بر نمیگرده دنبالش نرو که قلبتو بیشتر میشکنه.اون اتفاق خاص که گفتی برات حتما میوفته

اون آدم میتونه کسی به اسم اشکان باشه ؟

من اسم نمیتونم بگم بهت چرا دوع بگم.ولی اشکان نیست

نه عزیزم میدونم منظورم اینه که میتونی برای منم ورق بندازی 😅 اگه سه تاش نمیشه فقط سومی رو بگو 

گفتم

جانم؟

سلام عزیزم ببین حست نسبت به این سوالاتم چیه فقط حستو بگو اگه هم مطمئن نبودی عیبی نداره 

۱-میتونم فقط به رشته ای که خیلی دوستش دارم برسم و موفق بشم؟

۲-بنظرت کسی که برام با ارزشه و باهام قهر کرده دوباره میتونیم باهم آشتی کنیم و دوست بشیم؟

۳  یه اتفاقی هست که خیلی وقته منتظرم برام بیفته میفته برام؟

فقط حستو بگو عزیزم خیلی هم دقیق نبود یا نتونستی مشکل نیست

لعنت به قادسیه

سلام عزیزم ببین حست نسبت به این سوالاتم چیه فقط حستو بگو اگه هم مطمئن نبودی عیبی نداره  ۱-میتو ...

سلام عزیزم

سوال اول جوابش مثبت

سوال دوم بله ولی زمان میبره باید صبر کنی ضمن اینکه احساس میکنم بعد از آشتی هم رابطه مثل قبل نیس یعنی هنوز اون کدورت و دلخوری تو دلشون هست.

و سوال آخر بله اون اتفاق میفته خیالت تخت 

هر کجا لرزیدی ، از سفر ترسیدی ؛ تو بگو از ته دل من خدا را دارم😊💚❤