2777
2789
گلم لطفا درخواست دوستیمو تایید کن

عزیزم معذرت میخوام بچه دختره اشنباه متوجه شدم الان باز کارتتو نگاه کردم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم بگو لطفا کسی میاد تو زندگیم؟اگه میاد کیه

تا چهار وعده ی دیگه یه خبر خوش یه ادم خوب میاد ت  زندگیت

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
عزیزم میشه برام ببینی امسال رشته ای ک میخوام قبولم تو کنکور؟شهر خودمون یا شهر دیگه؟

شهر دیگه قبولی

تا چهار وعده ی دیگه یه خبر خوش یه ادم خوب میاد ت  زندگیت

میشه یه ورق بندازی در مورد برادر شوهر کوچیکم و زنش ببینی زندگیشون چی میشه؟
همش دعوا میکنن،نامزد هستن
هی میگن طلاق،بعد یهو برادر شوهرم میگه نه من میمیرم بدون زنم!بعدش دوباره چندروز بعد میگه طلاقش میدم

میشه یه ورق بندازی در مورد برادر شوهر کوچیکم و زنش ببینی زندگیشون چی میشه؟ همش دعوا میکنن،نامزد هستن ...

به سرانجام میرسه.همو دوست دارن .زندگی خوبی میکنن

تا چهار وعده ی دیگه یه خبر خوش یه ادم خوب میاد ت  زندگیت

انشاالله 

اون فرد رو من میشناسم یاغریبس؟

عزیزم تو میتونی فال قهوه تفسیر کنی؟

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ🕊~
بپرس

سلام عزیزم ببین حست نسبت به این سوالاتم چیه فقط حستو بگو اگه هم مطمئن نبودی عیبی نداره 

۱-میتونم فقط به رشته ای که خیلی دوستش دارم برسم و موفق بشم؟

۲-بنظرت کسی که برام با ارزشه و باهام قهر کرده دوباره میتونیم باهم آشتی کنیم و دوست بشیم؟

۳  یه اتفاقی هست که خیلی وقته منتظرم برام بیفته میفته برام؟

فقط حستو بگو عزیزم خیلی هم دقیق نبود یا نتونستی مشکل نیست

لعنت به قادسیه

همون رشته ای ک میخوام هست؟ دندونپزشکیه؟ عزیزم منم تا حدودی بلدم خواستی بگو برات بگیرم

برای خودم فال نمیگیرم.گاهی اینجا میبینم کسی درگیره براش تار وت میاندازم .البته اگر حسشو داشته باشم.حس خیلی مهمه

انشاالله  اون فرد رو من میشناسم یاغریبس؟ عزیزم تو میتونی فال قهوه تفسیر کنی؟

اون ادمو میشناسی پنهانی دوستت داره وقتی بیاد فکرشم نمیکنی 

برای خودم فال نمیگیرم.گاهی اینجا میبینم کسی درگیره براش تار وت میاندازم .البته اگر حسشو داشته باشم.ح ...

اهان...عزیزم فقط میگی بهم همون رشته ای ک میخوامه؟دندونپزشکی هست؟ رتبه م خوب میشه؟ممنون