پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 عنوان من چیکار کنم آخه دیگه فکرم نمیکشه 112 بازدید | 7 پست با یه خط دیگه به نمیدونم زنه شوهرم یا دوست دخترش زنگ زدم 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 1399/06/12 | 11:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ashvan_kocholo عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 12172 خب؟ اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 اول جواب داد وقتی مطمعن شدم زنه بعد حرچی زنگ زدند جواب نداد 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 خط به نام بابامه امروز شوهرم رفته زنگ زده به بابام که این خط مال شماست چرا مزاحم میشین 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 به شماربطی نداره من هرکاری میکنم 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 می خوام خدومو راحت کنم بوکوشم 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 بدبخت شدم😭😭😭 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍