2777
2789
عنوان

تفریح در کرونا

548 بازدید | 33 پست

توی این روزای کرونایی چجوری تفریح میکنید؟رستوران و کافیشاپ و  این چیزا میرید؟شهر بازی چطور؟

آخه من تازه عروسم کلا همممممممه چیز تعطیله .هیچکاری نمیکنیم..داریم افسرده میشیم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تفریح بیرون از منزل نداریم، تو خونه تفریح می کنیم

پازل 

بازی های رومیزی

فیلم و سریال

آشپزی مشترک

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
تفریح بیرون از منزل نداریم، تو خونه تفریح می کنیم پازل  بازی های رومیزی فیلم و سریال آشپزی ...

یعنی کارایی که گفتم واقعا خوب نیس توی این روزها؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

عزیزم ما هیج جا نمیریم  همش تو خونه ایم اگر کار واجبه داشته باشیم میریم بیرون همراه با ماسک

جمله ای که در روز رستاخیز باعث تخفیف در مجازات میشود:ما از همان ابتدا نیز علاقه ی به دنیا آمدن نداشتیم...
وای چقدر بد تازه عروسا الان موقع دور دورشونه

انقد حسرت میخورم..قرار نبود اینجوری بگذرونیم این روزا رو

بعدشم که دیگه بچه میاد کلا بازم تعطیل میشه همه چیمون😔موقعی که دختر بودم میگفتم با شوهرم خوش میگذرونم ..الانم که اینجوری

ما ک میترسیم واقعا ولی بعضیها انگار ن انگار کروناهست😞

همسایه های ما هر هفته شمالن..دوباره دیشب دیدیم با چمدون برگشتن گفتن شمال بودیم

یعنی کارایی که گفتم واقعا خوب نیس توی این روزها؟

عقلانی نیست آدم به خاطر یه تفریح بیرون از خونه خودش رو در معرض بیماری قرار بده که این همه کشته داده

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
رستوران و اونروزی دکتره تو اینستا حرف میزد میگف با رعایت پروتکل و فلان و فلان برید حالشو ببرین😐ولی ...

ما هم نرفتیم اصلا..هرچی دوس داریم توی خونه درست میکنیم.اما خیلی حالم بده از اینکه روزای اول زندگیم اینجوری گذشت