2777
2789

بله شرایط سنی ۲۲ سال داره 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

چند سالته ؟تازه کنکور دادی یا قبلا خوندی یک رشته ای چیزی؟ 

تآموزش پرورش یا از طریق کنکور نیرو میگیره یا استخدام هر ساله فارغ التحصیلای رشته های دیگه ک نیاز داره. 

از طریق کنکور باید حداکثر ۲۲ سال بود... ولی استخدام فک میکنم تا ۳۰ سال میشه.

اگه آزمون استخدامی  قبول بشی مصاحبه داره... اگه مصاحبه رو قبول بشی میری دانشگاه یک سال درس میخونی باز سر کار میری ..‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته ؟تازه کنکور دادی یا قبلا خوندی یک رشته ای چیزی؟  تآموزش پرورش یا از طریق کنکور نیرو ...

عزیزم من ازدواج کردم درسمو ول کردم الان میخام ادامه بدم دیپلم دارم🙈🙈🙈

چند سالته ؟تازه کنکور دادی یا قبلا خوندی یک رشته ای چیزی؟  تآموزش پرورش یا از طریق کنکور نیرو ...

از طیق کنکور دانشگاشو قبول شی بعدش راحت تر استخدام میشی یا آزمونا

عزیزم من ازدواج کردم درسمو ول کردم الان میخام ادامه بدم دیپلم دارم🙈🙈🙈

اهان... خب انسانی بخون کنکور بده رتبت خوب بشه  و مجاز بشی برا مصاحبه صدات میزنن شاید بشه... اگر نه که رشته ی علوم تربیتی بخون وقتی تموم شد برو ازمون استخدامی بده

اگه از کنکور فرهنگیان قبول بشی از همون اول استخدامی و حقوق داری... 

دانشگاش ۳ ساله شده تربیت معلم و در حین اینکه درس میخونی حقوقم میگیری ... الان ۲۸۰۰ هست... ک با کسورات دانشگاه بابت خابگاه و غذا و بیمه و صندوق بازنشستگی و چیزای دیگه ماهی حدود یک تومن حقوق میده