2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه خانومی

مواظب خودت باش تا آزمایش میدی

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
چشم آره واقعا خیلی حس عجیبیه

مثبته عزیزم برای منم دعا کن😔🤲

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭
عه نمی دونستم یعنی هیچی از بارداری نمی دونم   جز اسید فولیک که حدود سه ماهه دارم می خورم   ...

ازمایش ۱۰روز بعد لقاح مثبت میشه بی بی حدود ۱۴روز وبیشتر بعد لقاح مثبت میشه . بعداز ظهر برو از بده بیا خبرشو همینجا بده

ازمایش ۱۰روز بعد لقاح مثبت میشه بی بی حدود ۱۴روز وبیشتر بعد لقاح مثبت میشه . بعداز ظهر برو از بده بی ...

ممنون که گفتین.آخه نمیتونم دارم محتوا آماده می کنم برای بچه ها از شنبه مدارس باز میشه و هیچ کاری هنوز نکردم وقت سر خاروندن ندارم.فکرکنم تا دوسه روز نتونم برم ولی هروقت رفتم چشم میام میگم نتیجه رو.

باشه ممنون از چه زمانی آزمایش هم مثبت میشه می دونی؟

از یه روز بعد موعدت نشون میده . اما دکترا براشون بتای بالا مهمه. تو الان بری بتات مثلا 1000 باشه دوروز دیگه میشه 2000 دوروز بعدش 4000 ، وجود بتا حتی اگه کم ، یعنی باداری . من آزمایش نرفتم . بیبی زدم مثبت شد . بعد 2 هفته رفتم دکتر شونوم کرد گفت قلبشسم میزنه . چرا هزینه میکنی . 100 درصد بارداری ! با خیال راحت 2 هفته بعد برو سونو. بعد سونوت رو ببر بهداشت پرونده باز کن و ادامه ماجرا .

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش