دوستان دیروز رفتم دکتر .بهم سونو نوشت رفتم انجام دادم تو سونوم گزارش توده نزدیک دو سانت سمت راست رو داده که گفته احتمالا بدخیم ولی نوشته واس نمونه برداری تا حالا کسی بوده بدخیم باشه و عمل کنه .تهران کجا عمل کردین
من هردوتا خواهرم گره تیروید دارن یکیشون نمونه برداری کرد خوش خیم بود دکتر هم گفته هر سه ماه یبار سونو بده تا ببینیم اندازشون چطور میشه. اونیکی هم همینطور فقط سه ماه یبار سونو میده. سونو فقط گره یا نودل رو نشون میده اصل کار نمونه برداری هست. چه دکتریه دکترت زود گفته بدخیمه بدون نمونه برداری
عزیز اتفاقی تاپیک شمارو دیدم ندول عمل کردین الان خوبین?بارم سونو و نمونه میدین?
سلام عزیزم بله من سرطلان پاپیلاری تیرویید داشتم تیروییدم رو کامل برداشتن و چند تا لنف بعدش ید درمانی شدم .الان برای جاش میرم سونو هر سال تا ببینن عود نکرده و ازمایش میدم چون قرص لووتیروکسین میخورم .سوالی هست در خدمتم .من سال ۹۹ جراحی کردم
عزیز اتفاقی تاپیک شمارو دیدم ندول عمل کردین الان خوبین?بارم سونو و نمونه میدین?
خیلی ترسناک هم نیست .باید از نودول نمونه برداری بشه اگه بدخیم باشه جراحی انجام میشه تیرویید رو برمیدارن و ید درمانی که ی مایع هست بیمارستان بستری شدم همین .خیلی ساده بود خیلی راحت نگران نباشید
سلام عزیزم من .اصلا نگران نباش حتی بدخیم باشه کاملا قابل درمانه.سال ۹۹ نمونه برداری که شدم گفتن تیروییدم توده و یا نودول بدخیم داره و از نوع پاپیلاری بود جراحی شدم امسال هم متوجه شدیم مادرم مبتلاست و جراحی شد .بر ما چون پیشرفته نبود یک جلسه ید درمانی شدیم و خوب شدیم خدارو شکر بعد اسکن و ازمایش و سونو میشی هر سال .اصلا جای نگرانی و اذیت خودت رو نداره.من پیش دکتر عبدالله شفیعی جراحی شدم که هزینش الانوخیلی بالاست اگه پولش مهم نیست درجه یک هست.اگه پولش رو نداری مثل مادرم برو بیمارستان شریعتی دیر وقت میدن ولی عمل میشی بلاخره دوندگی داره ولی مامانمم خوب بود عملش خدارو شکر