2777
2789

من شنیدم وقتی  ک صبح پامیشی ومیبینی دیگ ورم نداره یعنی بینی دیگ ورم نداره

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من شنیدم وقتی  ک صبح پامیشی ومیبینی دیگ ورم نداره یعنی بینی دیگ ورم نداره

برعکس صب ها ورم میکنه رفته رفته تو طول روز می‌خوابه 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
برعکس صب ها ورم میکنه رفته رفته تو طول روز می‌خوابه 

پس از کجا بفهمیم دیگ ورم نداره؟بخصوص بینی ک گوشتی باشه😟😟منم دوماه دیگ عمل دارم

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖

بینیت خوبه قبلش چی بود؟این الان نیمه فانتزیه؟

اخه من میگم نکنه خود بینیم این باشه ورم اینا نباشه

نه تا 3 4 ماه ورم میکنه ناجور بعدش می‌خوابه منم عین تو بودم فک میکردم همون جوری میخواد بمونه 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
نه تا 3 4 ماه ورم میکنه ناجور بعدش می‌خوابه منم عین تو بودم فک میکردم همون جوری میخواد بمونه 

بعد تا وقتی ورم داره باید چسب زد یا نه؟آخه دکتر من گفته تا دوماه اول فقط

نه طبیعی عمل کردم

آخه انگار یکم سربالا بنظرم اومد

2790
2778
2791
2779
2792