2777
2789

واای. عاشقه دبیر ادبیات بودم. 

دبیر ریاضی پارسالمون که عشقه به تمام معنا بووود. 

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎
ما هم یه سوالایی میپرسیدیم.آخر کار میرسید به اینجا که معلم میگفت خانوما بدوییم  هم عقبیم.بذارین ...

وای دقیقا😂👍

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کلاس ما هیشکی ن فلسفه  و منطق میفهمید ن حوصله معلمشو داشت غیر من ک عاشق ابن درس بودم😍😍معلم ...

وای برا ما عالیه من همیشه۲۰ میشدم عاشقشم

آخه میدونی درس حتی اگ خیلییییی سخت باشه دبیرش باحال باشه عاشق درس میشی،من تنها درسی ک دوستدارم همین.یعنی این دبیر باشه کافیه حتی درس ریاضی باشه عاللللیه😍💖

دبیرادبیاتوریازی وزمین شناسی.. چون اوناهم منوخیلی دوست داشتن بهم نمره میدادن حتی اگه نمره م کم میشدانقدردوستم داشتن ما بچه ها رفتن دفتراعترازکردن

سرنوشت انسان‌ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس.
من ی سوالایی میپرسیدم معلم هنگ میکرد جواب نداشت بده بنده خدا😂😂😂

ی همکلاسی داریم،ی چرت سوالایی میپرسه(درسشم خوبا عالی)بعد این هرموقع تا میاد دهن وا کن حرف بزنه دبیرا هرکدوم ک باشن میگن باز تو حرف زدی!صدبار نگفتم حرف نزن😂😂😂😂💔

ی همکلاسی داریم،ی چرت سوالایی میپرسه(درسشم خوبا عالی)بعد این هرموقع تا میاد دهن وا کن حرف بزنه دبیرا ...

ای وای 😂😂😂من دقین اینجور همکلاسی دارم

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
وای برا ما عالیه من همیشه۲۰ میشدم عاشقشم آخه میدونی درس حتی اگ خیلییییی سخت باشه دبیرش باحال باشه ع ...

منم منطقمو فقط یبار 19و نیم گرفتم همش20 از بس درس شیرینیه اما تو کلاسمون 30 نفر همه سر درسش عزا میگرفتن امتحانشو دیگ نگم😂😂😂اره دیگ هر کی یجوره.ولی من از ریاضی متنفر بودم اما بهترین معلمشو تو راهنمایی داشتیم و واقعا عاشقش بودیم همه از بس با جنبه بود

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
ی همکلاسی داریم،ی چرت سوالایی میپرسه(درسشم خوبا عالی)بعد این هرموقع تا میاد دهن وا کن حرف بزنه دبیرا ...

😂😂😂😂😂دیگه ببین چقد چرته رو مخ معلماهم رفته.تو کلاسمون سوال بپرس من بودم.همه منو مینداختن جلو سوالاشونو بپرسم.هییی چ روزایی😧😆

منم منطقمو فقط یبار 19و نیم گرفتم همش20 از بس درس شیرینیه اما تو کلاسمون 30 نفر همه سر درسش عز ...

من بیشتر دبیرام خوب بودن دوستداشتنی،مثلا دبیر دینی از خاطراتش میگفت شوهر،خواهرشوهر،مادرشوهر،جاری😂

البته همه دبیرا عالی هستن💖

اما خب گاهی بعضی از دبیرا ب دلت میشینه مثل این دبیر فلسفه ما ک سال قبلش هم دبیر منطقمون بود(خداروشکر کسی دیگه دبیرمون نشد خودش دوباره کلاس مارو گرفت گفت سال دیگه فلسفه باهمیم😁💖)