2777
2789
عنوان

به شوهرتون میگید؟

520 بازدید | 41 پست

بچگی سختی داشتم. همش استرس و گریه. نمیخوام تکرار شه. نه برای خودم نه برای بچه م. شما اگه بودید بچگیتون رو برا شوهرتون تعریف میکردید؟ به این خاطر که حواسش بیشتر به شما و زندگیتون باشه

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

من یک موردشو گفتم فقط یک مورد چند بار ب مسخره تو روم زد دیگه هیچی نگفتم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نگو

توضیح بدی چیشده آزار میبینی

هی بزنه تو سرت آزار میبینی

ترحم کنه آزار میبینی

پسسسس نگو👌

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

من ی گریزی زدم به شوهرم که اگه میبینی اعصابم سریع خورد میشه ودرمورد ی چیزایی استرس ونگرانی دارم واسه بچگی هایی که نکردم وسختی هابدرفتاری هایی بوده که پدرمادرم باهام داشتن....ولی خدارو شکر خودمو تونستم درمورد بچه هام کنترل کنم که اونا مثل من خاطره بد از کودکی نداشته باشن

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»

مثل منی شما.... نگی بهتره من کلی گویی کردم و یکی دوبار بهش گفتم که دوران سختی بوده خودشم براش قابل حدس بود....

اما دیگه با جزییات نگفتم

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

نه اصلااااااا.اونوقت تو زندگی متاهلیت اگه یه نق بزنی فوری میکوبه تو سرت میگه مگه قبلا چی بودی که الان دور ور داشتی هیچوقت رازهای گذشته رو تعریف نکنید واسه همسر

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند