2777
2789
عنوان

ماداری خسته

80 بازدید | 6 پست

کیا بچه شیطون دارن و مثل از همه چی خسته شدن و فقط میخوان چند روز مال خودشون باشن من خیلی دخترم شیطونه ۲ سالشه روزی ۱۰ بار خونرو تمیز میکنم ولی...کلا خوابشم نگم براتون ۷ صبح خوابه تا ۳ ظهر بعدم تا روز دیگه ساعت ۷ دوباره بیداره بخدا قیافه نمونده برام از بیدار خوابی و کلافگی

برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین .😘

خسته نباشی،گلم خوابشو تنظیم کن

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونه رو فقط یه بارجمع کن...اشتباه میکنی...خوابشم از یه متخصص اطفال مشورت بگیر و عوض کن تایمشو

شبا بهش دیفی میدم ولی انگار اب میخوره خیلی گوشی باز شده همش گوشی دستش بخدا در روز اینقدر افسردگی گرفتم فقط یه وعده اونم....میخورم گاهی به جنونم میاره از بس جیغ میزنه گوشیو میگرم میگم بزار گریه کنه ولی انگار داد زدنو دوست داره همسایه ها شاکی میشن

برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین .😘
شبا بهش دیفی میدم ولی انگار اب میخوره خیلی گوشی باز شده همش گوشی دستش بخدا در روز اینقدر افسردگی گرف ...

اصلا بهش گوشی نده...سنش خییییلی کمه ..چشم و مغزش آسیب میبینه ها....تو مادری ،میتونی بهترین راهکار رو پیدا کنی...ببر متخصص اطفال و ازش کمک بگیر ....

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹