shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6267 عنوان سوال در ارتباط با بورس 71 بازدید | 6 پست دوستان کسی در مورد وضعیت بورس اطلاعی داره؟به نطرتون ممکنه پایین تر بره؟من فعلا یکم بالاترم. اما اگر دو روز دیگه هم منفی بشه منم پولم از دست میره. نمیدونم بکشم بیرون یا نه عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰ 1399/06/12 | 01:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهتاب۳۴۴ عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 5554 روند بلند مدت بورس قطعا صعودیه و بورس تا پایان سال حداقل ۳ میلیون واحد خواهد دید...
shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6267 منطور از بالاترانه که فعلا تو سودم. اما با همین سرعت فقط فردا فرصت فروش دارم. والا از اصل پولم کم میشه عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6267 روند بلند مدت بورس قطعا صعودیه و بورس تا پایان سال حداقل ۳ میلیون واحد خواهد دید... راستش من با حرف کسی اومدم تو. منظور از سه واحد رو نمیدونم عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
prans_melika عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 4937 روند بلند مدت بورس قطعا صعودیه و بورس تا پایان سال حداقل ۳ میلیون واحد خواهد دید... عزیزم من فقط دارا یکم دارم ۲۰۰ واحد ب نطرت بفروشم و بجاش دارا دوم بخرم و تا عید نگه دارمیه انگشتر دارم ب قیمت ۵ میلیون استفاده ندارم بفروشم بزارم بورس اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
مهتاب۳۴۴ عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 5554 عزیزم من فقط دارا یکم دارم ۲۰۰ واحد ب نطرت بفروشم و بجاش دارا دوم بخرم و تا عید نگه دارم یه انگشتر ... اگر دید بلند مدت داری کار خوبی میکنی...