2789
ها؟🤣🤣🤣

شورت یا شلوار ؟ 😂

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
حالا چرا عکس این آقا رو گذاشتید منم به حس ششم اعتقاد دارم تا حدودی مثلا همین که به دل یه نفر میفته ...

این اینجوری داره نگامون میکنه‌...😒😒 چپ چپ‌‌‌..😂

خدا منو بخشه منم یه زمانی اینجا دنبال حس ششم میگردم والا😂😂

🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فك كنم ٢ سال بشه  الان ديگه بيخيال شدم با اين وضعيت كرونا

انشاالله ک زود نی نی دار شی ولی بهش فک نکن استرس بدتره 

اره با این وضعیت کرونا اصلا درست نیست بچه دار شدن

منم تقریبا ۱سال اقدام بودم تا باردار شدم

😆😆😆
چی گفتنننننن😁😁😁

مثلا خصوصیات من و شوهرم رو دقیق گفت با اینکه کی بهم پیام میده و چی میگه همش درست بود 😱

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
این اینجوری داره نگامون میکنه‌...😒😒 چپ چپ‌‌‌..😂 خدا منو بخشه منم یه زمانی اینجا دنبال حس ششم میگ ...

بنده خدا برای فیلمه عکسشون

منم برام جالبه البته تا حدودی که مثلا یکی بگه به دلم افتاد 

و بنظرم باید همیشه فال نیک گرفت

یهو یکی چیز بد بگه نباید جدی بگیریم 

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
انشاالله ک زود نی نی دار شی ولی بهش فک نکن استرس بدتره  اره با این وضعیت کرونا اصلا درست نیست ...

ممنونم عزيزدلم😍❤️

عه چه خوب دختره يا پسر؟😍😍😍

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

مثلا خصوصیات من و شوهرم رو دقیق گفت با اینکه کی بهم پیام میده و چی میگه همش درست بود 😱

کی بوووووود بگو بیاد به ماهم بگه😂😂والا من هرچی خواستم ببینم درسته یا نه جواب نگرفتم 

مهم اینکه من خوبم و این خوب بودن بهترین دلیل برای متفاوت بودنمه😊
شلوار😁

نه اشتباه گفتی هردومورد صحیح بود 😁

نه اشتباه گفتی هردومورد صحیح بود 😁

دیگه بدون شورت که شلوار نمیپوشننننننن حسامو بهم نریز اصن دیدی من فهمیدم شلوارک پات نیس؟؟؟؟؟؟

مهم اینکه من خوبم و این خوب بودن بهترین دلیل برای متفاوت بودنمه😊
کی بوووووود بگو بیاد به ماهم بگه😂😂والا من هرچی خواستم ببینم درسته یا نه جواب نگرفتم 

کاربریش ترکید اسمش اندیشه بود 

دختره الان ب دنیا اومده ۱۰ماهشه😍

اووخي خدا حفظش كنه فرشته نازتو😍❤️😍❤️😍

از طرف من ببوسششش

من عاشق بچه دخترم😘😘😘

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤