2777
2789
عنوان

بهم دروغ میگه

183 بازدید | 4 پست

شوهرم حساب ازش میگیرم که مثلا ۲۰۰ تومن کجا خرج کردی دروغ میگه .خیلی پیش اومده.. زیادم بپرسم عصبانیت میزنه  خودشو منم ی کم قهر بعدم ب روال قبل برمیگردم . واقعا نمیدونم بتظرتون چجوری برخورد کنم!!!!؟؟ 😢مثلا امشب پرسیدم این مبلغ خرج شده رو چیکار کردی گفت ب خاهرش قرض داده ولی با خاهرش ک صحبت کردم از زبونش حرف کشیدم مطمین شدم دروغ میگه.بعدم ک بهش میگم گفت بیخود کردی بپرسی😏😔 من چیکار کنم؟؟ دارم از شک هام عصبی و افسرده میشم

مث رفیق رفتار کن نه مث مامانش ... بعضی مردا از سوال پیچ شدن زیادی دروغ میگن

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مث رفیق رفتار کن نه مث مامانش ... بعضی مردا از سوال پیچ شدن زیادی دروغ میگن

اتفاقا اصلا گیر نمیدم . غیر از این مورد . چون شکم ب اعتیاد و دارم دیونه میشم. رفتار کجاش مثل مادراس؟

بالخره هر کسی سوال میپرسه ‌ . خیلی وقته بعم دروغ میکه 

بهش بگو یادداشت کنه همسر من از لیترس اینکه نمیدونست پول ها چی شدن بهم دروغ میگفت الان خداروشکر یه ...

پیام پول کشیدن اومد . بعد نیم ساعت اومد خونه ‌ پرسیدم گفت داده ب خاهرش گفتم کو رسید گفت دورانداختم. گفت زنک زدع پول خاسته گفتم کو تماسش گفتم پاک کردم بعد خودشو ب عصبانیت زد من حرف نزنم. اینکه قابل کنترل شدن نیستن مردا داره دیونم میکنه.