2789
عنوان

همسایه بددهن😑

165 بازدید | 5 پست

همسایمون یه پیر زن هفتاد سالس اما خیلی بددهنه مدام با صدای بلند نفرین میکنه دیروز به شوخی به نوه اش گفتم میزنمتا انقد دادوبیداد را انداخت کل همسایه هارو جمع کرد دورم مدام دنبال یه بهونس که هی حرف بزنه میخوام جوابشو بدم مامانم نمیذاره میگه زشته شما باشین چیکار میکنین؟خیلیم بل سیاست رفتار میکنه به بچه هاشم میگیم خودشو مظلوم میکنه میگی از این بدبخت تر نیس

با خانوادشون اصلا هم کلام نشو

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حال داریا حالا من بودم همونجا وسط کوچه براش قبر میزدم فاتحشم میفرستادم

مامانت چه خوش دله الان مگه حرمت مونده

🙁 پیرزن یه پاش لب گوره نفرین میکنه دیگه چه انتظاری

Kendin istediğin gibi yaşa👼

با خونواده این ادم چ شوخی ای داری اخه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
با خانوادشون اصلا هم کلام نشو

اخه همسایه دیوار ب دیواریم.مدام نوه هاش میان خونمون اگه بندازیمشون بیرون که شروع میکنه دادو بیدادو نفرین کردن از طرفی هم خیلی اذیت میکنه اون پسر بچه.کلا میگم یروز جوابشو بدم چون خیلی ذاتش خرابه یکی میاد واسه تحقیق هزار حرف بد میزنه