2777
2789
عنوان

زشت شدمه:(

212 بازدید | 10 پست

همش منفی بافی

این راجب اینطور فکر میکنه این تحویلم نگرفت این نکنه راجبم غیبت کنه این حرف میزنه همه رو نگا میکنه منو نگا نمیکنه 

دیگ مث قبل پرانرژی و شاد نیستم الان تو اینه نگا کردم چهرم یجوری شده پوستم خیلی بد شده

میدونم ک بخاطر منفی بافی

همشم تو خونه ام ن واسه کرونا ها…کلن قبل کرونا هم فقط دانشگا میرفتم

خسته شدم

کاش ی دختر زیبااا پر اعتماد بنفس و جذاب بودم ک عاشق خودش بود 

ک روابط اجتماعیش کولاااک میکرد انقد همچی تموم بود…
ولی اینطور نیستم…:(

۲۱سالم مجردم

کاش خدا راضی ب نبودنم میشد:(

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           

زشت شدمه😐

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زشت شدمه😐

خب؟؟؟

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           
کی فکر میکنه ؟ کی تحویلت نگرفته ؟ 

دور اطرافیانم

طفلکیا احترامم میزارن

ولی نمیدونم چرا تنها میشم این افکار هجوم میارن 

وسواس فکری از سوداست. 

سودا چیه؟؟؟

داری افسرده میشی 

😞