2777
2789
عنوان

دلگرفته

105 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من چندساله خواننده تاپیکهاتون بودم تازه تونستم عضو بشم.. خیلی وقته دلم هوای امام رضا کرده دوست پارم برم زیارت ولی شوهرم پایه سفر نیس خواهشا برام دعا کنید امسال بتونم برم پابوس امام رضا😭

عزیزم کرونا بیداد میکنه. لطفا امسال نیا

البته حرم هم بستست

نیا باران... زمین جای قشنگی نیست. من از اهل زمینم؛ خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست میدارد...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم شما مشهدی هستی

بله. فقط صحن بازه

نیا باران... زمین جای قشنگی نیست. من از اهل زمینم؛ خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست میدارد...

حتی کتابخونه ها هم بستست اینقدر قرمزه وضع

خیلی از فامیلا رفتن اومدن شکرخدا چیزی نشد.. ارزومه فقط برم حرم دل سیر گریه کنم

بعله ولی ما اینجا بدبخت میشیم 😃 چی بگم والا. انشالله سال بعد بیای و کرونا هم تموم شه. دعا میکنم برات. گذرم به حرم خورد نائب الزیاره هستم برات عزیزم

وضعیت مشهد سفیده اطلاع موثق دارم. اعلام نمیکنن که زائرا نیان.

نیست. کتابخونه ها بسته هست