2777
2789

51

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومهa51ولی ۱۳۰۰ حدودا اختلاف قیمت دارن

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

اونقدر میخوای هزینه کنی بده ایفون بخر 

من خیلی پشیمونم چرا ایفون نخریدم اونموقع که من گوشیمو عوض کردم a10 s  یک میلیون و هشتصد بود الان شده ۳ تومن 

عید میخوام عوض کنم واقعا هیچی ایفون نمیشه

اونقدر میخوای هزینه کنی بده ایفون بخر  من خیلی پشیمونم چرا ایفون نخریدم اونموقع که من گوشیمو ع ...

خب کدوم مدله ایفون به قیمت A51 هست؟

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم  
شما این گوشی دارین یه سوال بپرسم

بپرس البته من 50 داشتم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بپرس البته من 50 داشتم

من چند روز گرفتم موقعی ازش استفاده نمیکنم مثلا حدود 6ساعت اصلا دستشم نمیزنم بعد که میرم نگاه میکنم میبینم مثلا 3درصد شارژ کم کرده بنظرت طبیعی که وقتی استفاده نمیکنی کم کنه

من چند روز گرفتم موقعی ازش استفاده نمیکنم مثلا حدود 6ساعت اصلا دستشم نمیزنم بعد که میرم نگاه میکنم م ...

نه فک نکنم طبیعی باشه ماله من اینطوری نمیشد البته الان اون دسته مامانمه خودم ا10 اس  دارم اونم مشکلی نداره حتما برو ببین مشکلش چیه ماله من خیلی خوب شارژ نگه میداره قشنگ 3 روز باهاش کار میکنم بعد میزنم شارژ