2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم میشه بگی شرایطش چیه؟

مدرک دیپلم حداکثرسن25 سال. لیسانس 30سال.فوق لیسانس35 سال. منم چیز زیادی نمیدونم، دفترچه باید بیاد. اگه قبول شید یه مصاحبه تخصصی هم داره اونم قبول شید یکسال دانشگاه فرهنگیان آموزش می‌بینید، مهر1400مشغول میشید. 

مدرک دیپلم حداکثرسن25 سال. لیسانس 30سال.فوق لیسانس35 سال. منم چیز زیادی نمیدونم، دفترچه باید بیاد. ا ...

من دانشجوی سال اخر لیسانسم 

یعنی نه دیپلمم‌نه لیسانس 

چطور باید ثبت نام کنم 

خواهش میکنم اگه میتونی راهنماییم کن

پیج دوستمه کلی لباسای خوشگل درجه یک بچه دارن سر بزنید حتما 🌹bebe.cot در زمینه تهیه سیسمونی هم مشاوره رایگان میدن
من دانشجوی سال اخر لیسانسم  یعنی نه دیپلمم‌نه لیسانس  چطور باید ثبت نام کنم  خواهش ...

دقیق نمیدونم اما فکر کنم با مدرک دیپلم میتونی ثبت نام وقتی گواهی فراغت از تحصیل از دانشگاه بگیری ارائه بدی. 

دقیق نمیدونم اما فکر کنم با مدرک دیپلم میتونی ثبت نام وقتی گواهی فراغت از تحصیل از دانشگاه بگیری ارا ...

وقت ثبت نامش کیه؟

پیج دوستمه کلی لباسای خوشگل درجه یک بچه دارن سر بزنید حتما 🌹bebe.cot در زمینه تهیه سیسمونی هم مشاوره رایگان میدن
مثل اینکه گفتن هفته ی سوم شهریور دفترچه میاد همون موقع ثبت نام میکنن. 

مرسی از وقتی ک گذاشتی عزیزم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز