2777
2789
عنوان

خدایا کمکم کن

240 بازدید | 19 پست

سخته روزام خیلیی سخته

دلم شکسته خیلی

خستم 

چشایی که همیشه خندون بود الان ترس داره 

شده پر از ترس 

چشامو خیلی دوس داشتم چون نشون میداد که زندم 

الان دوس ندارم خودمم. ببینم 

تمام صورتم شده ترسس 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی شده عزیزم

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
چرا یکی میاد تمام اعتمادتو میگیره و میبرهه کسی که همیشه دوسش داشتی  جوری میزاره میره که خیلی ...

ولش کن فقط مواظب سلامتیت باش من که سلامتیمو از دست دادم هر شب و روزم شده گریه

خداوندا دستم را بگیر💔خدایا یعنی میشه تو 9ـ9ـ99 شفای کاملمو بگیرم و هیچ مشکلی تو ام ار ای کمرم نباشه😢

زندگی همینه بایدخودتوعادت بدی دلتوبه وجودکسی خوش نکن وبه کسی جزخداتکیه نکن ادماتغییرمیکنن .ادمامیمیرن.جدامیشن طبیعیه والادنیابهشت میشد

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
از اینده  اینکه چی میشه

تو فقط مواظب سلامتیت باش اینده هر ی باشه میشهمنی که سلامتیمو ندارم باید غصه ایندمو بخورم  

خداوندا دستم را بگیر💔خدایا یعنی میشه تو 9ـ9ـ99 شفای کاملمو بگیرم و هیچ مشکلی تو ام ار ای کمرم نباشه😢