2777
2789
عنوان

نزدیکی قبل پریود

18440 بازدید | 24 پست

سلام ببخشید من دقیقا سه روز تا موعد پریودیم رابطه بدون حفاظت شده داشتم اما قرار بود 4پریود شم فردای همون روز یعنی سه روز زودتر پریود شدم اما چون پریودی های من منظم دورهام 28روزست و همیشه 7روز طول می‌کشه اینتر فقط دو روز بود تازه مثل پریودهای قبلم نبود درد خیلی کم و رنگشم صورتی وقهو ه ای  وحجمش هم کم بود وبعدم قطع شد تا روز موعد پریودیم فقط یه لکه قهوه‌ای دیدم میشه لطفا راهنمایی کنید دلیلش چیه ،؟؟؟

به نظرم بيبي چك بزن ...

ولي نميدونم والا شايدم پريود بوده

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به نظرم بيبي چك بزن ... ولي نميدونم والا شايدم پريود بوده

هم بی بی زدم هم آزمایشی منفی بود آخه خیلی علایم بارداری دارم دقیقا بعد هفت روز که پریود نشدم آزمایش دادم یعنی زود رفتم خیلی دلم نی نی میخواد دیروز کلی گریه کردم دکترم گفت هفته آینده دوباره آزمایش بده چون تا حالا اینجوری نشدم تا حالا کسی مثل من بوده لطفاً ج بدید عزیزانم برام دعا کنید 

عزیزم تا حالا اینجوری نشدم البته درحال اقدام هم هستم یعنی قبلش هم جلوگیری نداشتم 

نزدیک پریودی تقریبا احتمالش صفره برابارداری..زمان درست اقدام کن..چون خیلیا هر وقت خواستن اقدام میکنن وآخرش ناراحتن که چرا باردارنمیشن..ایشالله بزودی مامان شی

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..
نزدیک پریودی تقریبا احتمالش صفره برابارداری..زمان درست اقدام کن..چون خیلیا هر وقت خواستن اقدام میکنن ...

نه عزیزم منظورم اینه قبلش ازماه پیش اقدام داشتم گلم الان تواین ماه نزدیک پریودیم هم اقدام داشتم که بعدش اینجوری شدم 

هم بی بی زدم هم آزمایشی منفی بود آخه خیلی علایم بارداری دارم دقیقا بعد هفت روز که پریود نشدم آزمایش ...

اره هفته بعدم بده ازمايش

ايشالا ك بارداري

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
نه عزیزم منظورم اینه قبلش ازماه پیش اقدام داشتم گلم الان تواین ماه نزدیک پریودیم هم اقدام داشتم که ب ...

می‌خوام بدونم لانه گزینی بوده یا چون نزدیک پریودیم اقدام داشتم خونریزی کم داشتم دلیلش چیه آخه دکترم شک کرده گفته تا هفته آینده صبر کن بعد هم سونو بده هم آزمایش تا حالا پریودی اینجوری نداشتم حداقل ۵روز طول می‌کشه با درد زیاد اما اینار فقط روز اول یکم درد داشتم وتموم شد عزیزم برام دعا کنید 

اره هفته بعدم بده ازمايش ايشالا ك بارداري

قربونت عزیزم دعا کن ممنونم از مثبت اندیشیت دیروز کلی گریه کردم شوهرم میگه ناامید نباش انشالله بارداری چون همش بی حالم انرژیم کم شده سرگیجه خیلی کم دارم تکرار ادرار هم دارم گلم 

نگران نباش طبیعیه..

شاید دارویی و یا غذایی خاص خوردید و یا 

تحرک بیشتر از همیشه و یا عدم تحرک بیشتر از همیشه هم منجر به این اتفاقات میشه ولی اگه چندماه پشت سر هم تکرار شد برو بابتش دکتر..

نگران نباش طبیعیه.. شاید دارویی و یا غذایی خاص خوردید و یا  تحرک بیشتر از همیشه و یا عدم تحرک ...

نه عزیزم اولین بار هست تازه نه دارویی خوردم نه تحرک داشتم انشالله لانه گزینی باشه و باردار باشم برام دعا کنید گلم 😘

پس ان شاء الله که بارداری😍😍بی بی چک استفاده نکردی؟

چرا گلم منفی بود آزمایش هم دیروز رفتم منفی بود چون تازه هفت روز هست که پریود نشدم رفتم دکترم گفت شاید زود رفتی هفته ب آینده برو دعا کنید عزیزانم