2777
2789
عنوان

لم شوهر 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نقطه ضعفشو گرفتم دستم واینکه بیش از اندازه رو نقطه ضعفش دست نذارم که براش عادی نشه گریه نکنم پیشش غر ...

کاش به جای کلمه ی نقطه ضعف بگیم رگ خواب   چون دشمنت نیس که  عشقته  همسرته

ولله بعضی از مردا کلا زن ذلیلن چون پدرشون اینطوری بوده. عادت کردن به زن سالاری. مثلا برادرم و خانومش همیشه مشکل دارن. خانواده ما مردسالار خانواده خانومش زن سالار. برادرم اعتقاد داره حرف آخرو خودش باید بزنه. خانومش میگه نه حرف حرفه منه. مادرزن داداشم درسته همه رو قورت میده شوهر بدبختشم جویده قشنگ. مرده اصلا هیچی ازش نمونده😅😅😅 بعد یکی که از دور میبینه میگه معلوم نیست زنه چه وردی خونده که مرده اینقد به حرفش گوش میده🤣🤣🤣

به نظرم بعضی مرد ها جنبه محبت ندارن  محبت پیش از اندازه بعضی مرد ها رو به جا اینکه بهتر کنه ها ...

خب ببین محبت که نباید یک طرفه باشه

یعنی باید همونقدر که محبت میکنی محبت هم ببینی

وگرنه نباید محبت کردنو ادامه بدی چون اون آدم لیاقت عشق تورو نداره

و باید با کسی آدم ازدواج کنه که لایق عشق و محبتش باشه

خدا رو شکر که در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد

من باهاش شوخیم میکنم بعضی وقتاحتی شده ازعمدمیگم فلان چی میدونی یعنی چی برام توضیح بده اونم بااشتیاق توضیح میده

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
کاش به جای کلمه ی نقطه ضعف بگیم رگ خواب   چون دشمنت نیس که  عشقته  همسرته

مگه معنیش بده یا لفظشون فرق داره ؟؟؟ممنون که گفتی نمیدونستم

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
من باهاش شوخیم میکنم بعضی وقتاحتی شده ازعمدمیگم فلان چی میدونی یعنی چی برام توضیح بده اونم بااشتیاق ...

کلا مردا از اینکه کسی رو کمک کنن از کسی حمایت کنن به سوال کسی جواب بدن لذت میبرن تو ذاتشونه مثل اینکه ما از دوست دارم شنیدن لذت میبریم اونا هم از تایید و تحسین شدن لذت میبرن

خب ببین محبت که نباید یک طرفه باشه یعنی باید همونقدر که محبت میکنی محبت هم ببینی وگرنه نباید محبت ...

اره دقیقا حرفت درسته آفرین 

منم شوهرم همیشه توقع محبت از من داشت من واقعا همیشه بدون هیچ توقعی محبت بهش میکردم ولی نادون بودم وقتی به خودم اومدم دیدم فقط من دارم محبت میکنم اون اصلا 

مگه معنیش بده یا لفظشون فرق داره ؟؟؟ممنون که گفتی نمیدونستم

خب نقطه ضعف ینی چیزی که براش اهمیت داره و بیشترین امکان ضربه خوردنش از اونجاس.. وقتی از نقطه ضعف طرف استفاده کنی  از ترسش حرفتو گوش میده...  ولی اگه رگ خوابشو پیدا کنی  خوشش میاد  مثلااا رگ خواب همسر من اینکه ازش تعریف کنم  اونم خوشش میاد خوش اخلاق میشه  حرفامو گوش میده     ولی مثلا نقطه ضعفش اینکه که  من تنهاش بزارم  و برای اینکه حرفمو گوش کنه  بگم اگه فلان کارو نکنی طلاق میگیریم...   رگ خواب محبت میاره   نقطه ضعف سردی

کلا مردا از اینکه کسی رو کمک کنن از کسی حمایت کنن به سوال کسی جواب بدن لذت میبرن تو ذاتشونه مثل اینک ...

دقیقا چون قدرتمند بودن توی ذات مرداس وقتی کمک میکنن حس قدرت بهشون دست میده و دوس دارن