2777
2789
عنوان

لم شوهر 😅

428 بازدید | 29 پست

چجوری بعضی زنا اینقدر مرداشون مطیع هستن؟؟ 

من تازه عروسم اگه میشه کمکم کنید.

لطفا تجارب خودتون رو بگین. مثلا چه کاری کردین چه اخلاقی چه ظاهری که شوهرتان کیف کرده   👌🤗

شوخی هم لطفا نکنید که شورت قرمز و اینا. چون اینا رو میدونم.

خواهرانه بگین چجوری قلب همسرتان رو تسخیر کردین 😁😍

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوست دارم‌کتکش بزنممممم

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

نقطه ضعفشو گرفتم دستم واینکه بیش از اندازه رو نقطه ضعفش دست نذارم که براش عادی نشه گریه نکنم پیشش غر نزنم از خانوادش مخصوصا مادرش بد نمیگم 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم

توهمه حرفام عزیزم جانم ازدهنم نمی‌افته حتی دعوای میکنم منطقی باهاش حرف بزن وقتی خیلی خسته است به حال خودش بذارمش غذای موردعلاقه درست کنم پشت تلفن بعضی وقتای گم عزیزم که ذوق زده میشه

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید)