2777
2789

من الان 7 هفته هستم خیلی شدید حالت تهوع دارم سرگیجه دارم نمیتونم چیزی درست کنم از خانواده خودم و همسرم دورم شماها چیکار میکنید 

چی باید بخورم من واقعا هیچ تجربه ای ندارم 😢😦😣

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذاهایی مثل کباب البته بدون برنج بخوری برات خوبه 

بهتره اگه مادرت یا مادر همسرت میتونه بیاد پیشتون 

مغزهای آجیل  بگوو برات بگیره چون اول بارداری هستی جگر و اناناس اتبه و آب هویج نباید بخوری

خرما حتما روزی ۵ تا بخور

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

عزیزم حتمن ب پزشکت بگو بهت سرم زد تهوع میدن از طرفیم باید تحمل کنی این وضع حتی تو بعضیا تا ۲۰ هفته هم طول میکشه 

ب مادرشوهرت یا مادرت بگو بیرون غذا درست کنن واست بیارن صبحا بیشتر تهوع داری یا شبا؟

دِلِمون بَرآت تَنگ شُده   TINAZ🤰💙#مدافعین_سلامت💓

فقط سیرابی منم همینجوری بودم انقد بالا میاوردم کارم ب سرم میکشید ی غذا میخوردم ۴‌.۵ بار بالا میاوردم از همچی بدم میومد سیرابی خوردم کلا تهوع قط شد قرص دمیترونم خوبه

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
از چندهفتگی این حالتات شروع شد؟

من تقریبا 1 هفتس متوجه شدم باردارم ولی از یه هفته قبلش حالت تهوع داشتم الان خیلی بیشتره

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 

سعی کن گرسنه نمونی هرچیزی که میلت میبره کم کم بخور بیسکوییت ترد چوب شور کنار تختت بذار به محض بیدار شدن بخور هرچی معدت خالی باشه تهوعت بدتر میشه ابنبات لیمویی بمک لیموترش بو کن به بخور اینا به کاهش تهوعت کمک میکنه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اگه سیرابی میتونی بخوری بخور. خوب میشی. اما اگه دوست نداری دکتر قرص میده گویا برای حالت تهوع بارداری ...

دمیترون

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
فقط سیرابی منم همینجوری بودم انقد بالا میاوردم کارم ب سرم میکشید ی غذا میخوردم ۴‌.۵ بار بالا میاوردم ...

من مشکلم این بود  از سیرابی متنفرم و حالمو به هم میزنه   ینی من ۴ ماه مرررررردم و زنده شدم ۱۰ کیلو وزن کم کردم توی ۴ ماه اول