2777
2789
عنوان

موخوره 😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 20 پست

موهاتو اینجوری بگیر

برو زیر افتاب بشین اینجور ک‌تو عکسخ بگیر اروم‌اروم برو ببین‌و موخوره هارو بچین(میپره بالا)

بعد اینکه لایه لایه موهاتو تموم کردی همییییشه از روغن‌نارگیل و سرم دوفاز استفاده کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد هر حموم به ساقه مخصوصا نوک موهات روغن نارگیل بزن ب حدی ک بچکه 

تا عروسیت اینجوری مراقبت کن بعدش هر ماه یک سانت ته موهاتون خودت کوتاه کن 

اگ خیلی رشد موهات کمه هر دو س ماه اندازه ی بند انگشت کوتاه کن من با این روش موهامو نگه داشتم هنوزم ک هنوزه و بلندشم کردم موهام مصری بود الان تا باسنمه

بعدشم اینایی ک میگن کوتاه کن خوب میشه اصلنم خوب نمیشه تا بلند شه بازم موخوره میگیره من دو بار پن شی سال پیش از ته کوتاه کردم خیلی پشیمونم و اشتباه کردم باز بلند شد گرفت 

همین روشو ادامه بده 

محکم هم شونه نزن موهاتو نکش 

از پایین مو اروم شونه بزنم بیا بالا

رو فرش و موکت هم دراز نکش موهاتو ننداز 

با کش مو هایی ک پارچه لیز دارن موهاتو ببند 

با کش معمولی و ... نبند ک زیاد میکنه 

حموم هم ک میری ب ساقه موهات بل بیرون اومدن نرم کننده بزن اما یجور اب نکش که کاملا پاک بشه بعدم ک روغن مالی کن 

بعد هر حموم به ساقه مخصوصا نوک موهات روغن نارگیل بزن ب حدی ک بچکه  تا عروسیت اینجوری مراقبت کن ...

هم ممنونم بابت توصیه های مفیدت درباره مو

هم ۲۰ صلوات برات میفرستم⚘

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...