2777
2789
عنوان

میاین لاغر شیم؟

354 بازدید | 20 پست

سلام به همگی، 

من دوست دارم چند تا دوست پایه  مجازی پیدا کنم واسه لاغری، که انگیزه باشن واسم، گفتم اینجا بپرسم اگه کسی هست، با هم شروع کنیم، تا بتونیم چند کیلو کم کنیم. هرچی سرچ کردم گروه چالش لاغری که جدید باشه، پیدا نکردم، لطفا هر کسی پایس بگه که با هم شروع کنیم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه نظری دارین برای چطوری شروع کردن چالش، میخواین پیشنهاداتتون رو بگین، چه جوری با هم شروع کنیم که انگیزه داشته باشیم؟ تو یه دوره شروع کنیم یا محدودیت زمانی نداشته باشیم؟ 

هستم

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

اگه همگی موافقین ،اسم و وزن و قدمون رو واقعی بنویسیم، یا هر پیشنهاد جالبی که دارین بگین. که شروع کنیم. میتونیم رژیم و ورزشی هم که رعایت میکنیم یا میخوایم تازه شروع کنیم رو بگیم.