2777
2789
عنوان

از زندگیم سرد شدم

158 بازدید | 14 پست

از شوهرم از زندگی باهاش سرد شدم بخاطر توهین و تحقیرایی که کرده

باردارم هستم دیگه مث چند وقت پیش اینم دوس ندارم میگم ایکاش نبود چه کنم

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگیت خوب میشه این نی نی از طرف خداست مطمئن باش زندگیت بهتر و بهتر میشه مخصوصا اگر دختر باشه

اتفاقا حس میکنم دختره

این طفلیم نفرین کردم به شوهرم گفتم الهی خدا بهت دختر بده یه داماد از خودت بدتر تا ببینی چی به روزگارم داری میاری  

خدایا شکرت

طفلی دخترت چه گناهی داره 

براش دعا کن توروخدا

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
چیزای بیخود که شوهرم میچسبونه به اینکه رفتی قهر من تعهد دادم تو زبونت دراز شده بعدم فحش و توهین به خ ...

منم همه اینارو تجربه کردم عزیزم به این نتیجه رسیدم که بیشتر شوهرمو دوس داشته باشم وبهش محبت کنم چون فک میکرد دوسش ندارم 

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

منم همه اینارو تجربه کردم عزیزم به این نتیجه رسیدم که بیشتر شوهرمو دوس داشته باشم وبهش محبت کنم چون ...

من دوسش ندارم واقعا همش تحمل میکنم دیگه از محبتاشم خوشم نمیاد اصلا

کلا از چشمم افتاده خیلی دوس دارم یع روزی ازش انتقام بگیرم

خدایا شکرت
من دوسش ندارم واقعا همش تحمل میکنم دیگه از محبتاشم خوشم نمیاد اصلا کلا از چشمم افتاده خیلی دوس دارم ...

هر روز که میگذره به این فک میکنم چجوری یه انتقامی بگیرم کع هیچوقت نتونه کمر راست کنه

دنبال ایراداتشم تا کمرش بشکنم

خدایا شکرت
من دوسش ندارم واقعا همش تحمل میکنم دیگه از محبتاشم خوشم نمیاد اصلا کلا از چشمم افتاده خیلی دوس دارم ...

نگو گلم این حرفو نزن بارداری حساس شدی هورمونات بهم ریخته این حرفارو به شوهرت بزنی کلا زندگیت یخ میبنده شما یه کم به خودت مسلط باش کمتر با شوهرت بحث کن چیزیم گف محل نده نشنیده بگیر ایشونم الان تحت فشارن

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان