2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به کسای دیگه توجه میکنه...

دیگه برام مهم نیست مهم اینه که ازش متنفرشدم میخوام انقد حرصسش بدم که اونم از من متنفر بشه بفهمه طعم تنفر چطوریه

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
دیگه برام مهم نیست مهم اینه که ازش متنفرشدم میخوام انقد حرصسش بدم که اونم از من متنفر بشه بفهمه طعم ...

خوب اون موقع زندگیت بهم میخوره...همه چی بد تر میشه...باز این تویی که میخوای حرص بخوری و ناراحت بشی...گناه داره ولش کن

خدایا عاشقتم...
خوب اون موقع زندگیت بهم میخوره...همه چی بد تر میشه...باز این تویی که میخوای حرص بخوری و ناراحت بشی.. ...

همین دیگه واقعا دارم دستی دستی زندگیمو نابود میکنم واسه همین گفتم یه چیزی بگن به خودم بیام ولی دیگه مهم نیست تلاشمو کردم وموفق هم بودم ولی همسرم ناشکری کرد حالاهم باید نتیجشو ببینه 

همین دیگه واقعا دارم دستی دستی زندگیمو نابود میکنم واسه همین گفتم یه چیزی بگن به خودم بیام ولی دیگه ...

چی بگم...خوب زندگی خیلی ارزش داره که بخوایم با لجبازی زندگیو به کام هم و به کام بچه ها تلخ کنیم

خدایا عاشقتم...
معلومه که عذاب وجدانت زنده اس...که میگی بد شدم...وگرنه دنبال خوب شدن نبودی

اره متاسفانه زندس ولی کم آوردم روحیم ضعیف شده نمیدونم چرا دارم همه چیزایی رو که به زحمت ساختم خراب میکنم

یکبار برای همیشه با خودت و خدای خودت عهد کن و سر تصمیمت بمون؛ بگو خدایا میگذرم ازش تا از گناهانم بگذ ...

میخوام اینکارو بکنم وواقعامیدونم که در حال حاضر مشکل از منه ولی بازم انگار یه چیزی میگه شوهرت پررو شده باید حسابی بچزونیش تا بفهمه دنیا دست کیه دیشب خوب بودیم امروز سر هیچی کلی اس ام اس نامربوط براش فرستادم هنوزم دلم پره بازم میخوام بفرستم 

میخوام اینکارو بکنم وواقعامیدونم که در حال حاضر مشکل از منه ولی بازم انگار یه چیزی میگه شوهرت پررو ش ...

اشکال نداره گلم؛ دیگه وقتی طرف حسابت خداست؛ دلتو صاف کن؛ اینو یادت باشه خداوند بزرگترین جبران کننده است

اشکال نداره گلم؛ دیگه وقتی طرف حسابت خداست؛ دلتو صاف کن؛ اینو یادت باشه خداوند بزرگترین جبران کننده ...

مشکل همینجاس که دلم صاف نمیشه ازش بیزار شدم میخوام ولی نمیدونم چطور باید اینکارو بکنم یه روز خوب میشم فردا بدتر از روز قبل دلم بدجور ازش شکسته و هر کاری میکنم دیگه نمیتونم دوسش داشته باشم